Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φωτιά σε αυτοκίνητο: Επιβάτες γλίτωσαν πριν γίνουν παρανάλωμα του πυρός στην Πάτρα
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά σε αυτοκίνητο: Επιβάτες γλίτωσαν πριν γίνουν παρανάλωμα του πυρός στην Πάτρα

Φωτιά σε αυτοκίνητο: Τον χάρο με τα μάτια τους είδαν τα ξημερώματα της Παρασκευής οι επιβάτες ενός ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου στην Πάτρα.

Φωτιά σε αυτοκίνητο: Έναν αληθινό εφιάλτη έζησαν πριν από μερικές ώρες και για την ακρίβεια, στη ώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής, οι επιβάτες ενός ΙΧ επιβατικού αυτοκινήτου. Για την ακρίβεια, στις φλόγες τυλίχτηκε αυτοκίνητο στην Πάτρα. Δεν υπήρξε, ωστόσο, τραυματισμός καθώς οι επιβάτες πρόλαβαν να βγουν έγκαιρα και να ειδοποιήσουν την Πυροσβεστική.

Σύμφωνα με το patrastimes, ενώ το ΙΧ κατευθυνόταν, τα ξημερώματα της Παρασκευής, στον κόμβο των Σελιανίτικων στην Εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, άρπαξε φωτιά. Τότε έντρομοι βγήκαν οι επιβαίνοντες για να γλιτώσουν. Αμέσως κάλεσαν την Πυροσβεστική και στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα με έξι άντρες. Η φωτιά κατασβέστηκε μεν, το αυτοκίνητο όμως κάηκε ολοσχερώς. Έρευνα διενεργείται για τα αιτία της πυρκαγιάς στο αυτοκίνητο.

Φωτιά σε αυτοκίνητο: Στις φλόγες ΙΧ στη Ναύπακτο

Ένα πολυτελές αυτοκίνητο έπιασε ξαφνικά φωτιά πριν από λίγες ημέρες, στα μέσα Ιουλίου στο κέντρο της Ναυπάκτου. Ο οδηγός σταμάτησε το όχημα στην οδό Μπότσαρη, δίπλα από την οικία Νόβα. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, έντρομη η συνοδηγός βγήκε από το αυτοκίνητο καθώς είδε να βγαίνει καπνός από τον αεραγωγό του air contition. Το αυτοκίνητο άρχισε γρήγορα να βγάζει φωτιά και να τυλίγεται στις φλόγες.

Σύμφωνα με το npress.gr, με αστραπιαίες κινήσης ο ιδιοκτήτης του οχήματος μαζί με έναν καταστηματάρχη, που ήταν ακριβώς δίπλα, με κουβάδες νερού από το διπλανό καθαριστήριο, πρόλαβε τα χειρότερα. Έσβησαν την πυρκαγιά πριν μάλιστα φτάσει η πυροσβεστική υπηρεσία, ενώ αποσύνδεσαν και την μπαταρία για την πιθανότητα έκρηξης.

Φωτιά σε αυτοκίνητο: Ανάλογα περιστατικά έχουν γίνει και στο παρελθόν

Φωτιά είχε ξεσπάσει και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 σε αυτοκίνητο που κινούνταν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών στο ύψος του εμπορικού κέντρου Cosmos. Η Πυροσβεστική επιχείρησε στο σημείο με δύο οχήματα και έξι άντρες. Η άτυχη ηλικιωμένη οδηγός παρακολουθούσε το αυτοκινητό της να καίγεται προσπαθώντας να συνέλθει από το σοκ. Οδηγοί σταμάτησαν στο σημείο προσφέροντας τους δικούς τους πυροσβεστήρες ήταν όμως αργά, καθώς το αυτοκίνητο ειχε ήδη τυλιχτεί στις φλόγες. Ευτυχώς η οδηγός πρόλαβε να βγεί από το αυτοκίνητο.

Φωτιά σε αυτοκίνητο: Το περιστατικό της Θεσσαλονίκης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις