Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μεταγραφές 2019: Τα επόμενα super deals της Ευρώπης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεταγραφές 2019: Τα επόμενα super deals της Ευρώπης

Μεταγραφές 2019: Ακόμη ψάχνουν ομάδα για την επόμενη σεζόν παίκτες όπως ο Νεϊμάρ, ο Κοουτίνιο, ο Ικάρντι, ο Τζέκο και ο Χάμες

Μεταγραφές 2019: Δεν είναι ένας – δύο οι μεγάλοι σταρ που δεν έχουν βρει ακόμη ομάδα για την επόμενη σεζόν. Μπορεί ο Ντάνι Αλβες που παρακαλούσε την Μπαρτσελόνα για ένα νέο συμβόλαιο να υπέγραψε στη Σάο Πάολο και να επιστρέφει στη Βραζιλία μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο υπάρχουν αρκετά μεγάλα ονόματα που είναι ακόμη στο… ψάξιμο. Πρώτος και καλύτερος ο Νεϊμάρ, ο οποίος μας απασχολεί περισσότερο με όσα κάνει εκτός γηπέδου, παρά με όσα μπορεί να πράξει εντός.

Ο Βραζιλιάνος θέλει να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν και να πάει στην Μπαρτσελόνα με τις… ευλογίες του Λιονέλ Μέσι. Το θέμα όμως κολλάει στο οικονομικό. Σχεδόν 222 εκατ. ευρώ ξόδεψαν οι Άραβες στη γαλλική ομάδα για να τον αγοράσουν πριν από δύο χρόνια. Θέλουν να πάρουν πίσω αρκετά και η Μπάρτσα δεν είναι διατεθειμένη να ξηλωθεί. Και είναι σίγουρο ότι δεν θα το κάνει. Θα προτιμήσει να χάσει τον παίκτη, παρά να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Οπότε θα εξαρτηθεί από την πίεση που θα ασκήσει ο Βραζιλιάνος σταρ.

Κοουτίνιο στην Παρί, Χάμες στη Νάπολι

Ίσως τη λύση για να πραγματοποιηθεί η συμφωνία για τον Νεϊμάρ να τη δώσει ο Φελίπε Κοουτίνιο. Ο Βραζιλιάνος μέσος ήταν απογοητευτικός πέρυσι στην Μπαρτσελόνα και από τη στιγμή που δεν πληρώνει ξανά η Λίβερπουλ για να τον αποκτήσει (σε εκείνη θέλει να επιστρέψει ο μικρόσωμος χαφ), όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Παρίσι. Ο ίδιος πάντως δεν καίγεται να παίξει στην Παρί και ίσως να πάει εκεί ελλείψει άλλης επιλογής.

Από εκεί και πέρα δεν έχει βρει ομάδα ούτε ο Κολομβιανός Χάμες Ροντρίγκες. Επέστρεψε στη Ρεάλ μετά από δύο υπέροχα χρόνια στο Μόναχο με την Μπάγερν υπό τη μορφή δανεισμού, αλλά ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν τον έχει στα πλάνα του. Η Νάπολι και ο Κάρλο Αντσελάτι τον θέλουν σαν τρελοί και αν δεν στραβώσει κάτι στο οικονομικό, η συγκεκριμένη συνεργασία μοιάζει μονόδρομος. Του ταιριάζει αρκετά πάντως η συγκεκριμένη ομάδα του Χάμες.

Ικάρντι στη Γιούβε, Τζέκο στην Ίντερ

Στην Ιταλία υπάρχει αρκετή παραφιλολογία με τις μεταγραφές. Ο Μάουρο Ικάρντι που έχουν περισσότερο ενδιαφέρον οι πικάντικες ιστορίες με τη σύντροφό του και μάνατζέρ του, Γουάντα Νάρα, θα φύγει από το Μιλάνο και την Ίντερ για να πάει πιθανότατα στη «μισητή» για τους «νερατζούρι» Γιουβέντους. Αυτό θέλει η Νάρα αλλά οι επιλογές είναι περισσότερες. Ρόμα ως εναλλακτική και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν θελήσει να πάει στο εξωτερικό.

Την ίδια ώρα ο 33χρονος Εντίν Τζέκο είναι δεδομένο ότι αποχωρεί από τη Ρόμα με πιθανότερο προορισμό το Μιλάνο. Ο Βόσνιος επιθετικός ενδέχεται να πάει στην Ίντερ που ήθελε αρχικά τον Ρομέλου Λουκάκου. Ο Βέλγος φορ όμως είναι πολύ κοντά στη Γιουβέντους. Για τον Τζέκο θα είναι ακόμη μία μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του, εφόσον φορέσει τελικά τη φανέλα της Ιντερ που έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη για την επόμενη σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις