Χριστίνα Μπόμπα ύψος κιλά: Αποκαλύπτει τι πίνει και διατηρεί το κορμί της

LIFESTYLE

Χριστίνα Μπόμπα ύψος κιλά: Αποκαλύπτει τι πίνει και διατηρεί το κορμί της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Χριστίνα Μπόμπα ύψος κιλά: Είναι γνωστό πως η Χριστίνα Μπόμπα διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της ελληνικής showbiz. Πώς το διατηρεί αψεγάδιαστο;

01.08.2019 | 16:31

Χριστίνα Μπόμπα ύψος κιλά: Η διατροφή και η άσκηση αποτελούν συνήθεια της Χριστίνας Μπόμπα. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, που διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα, είχε μάλιστα, αποκαλύψει και το πόσο κιλά είναι, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram τη συνταγή του smoothie που πίνει. Το πρωινό της ρόφημα αποτελείται από ένα γάλα αμυγδάλου, μπανάνα, παγωμένα μύρτιλλα, κανέλα, κουρκουμά και λιναρόσπορο.

Με αυτό η Χριστίνα Μπόμπα γεμίζει ενέργεια για να ξεκινήσει την ημέρα της. Βέβαια, η Χριστίνα Μπόμπα προσέχει αρκετά και μάλιστα δεν σταματά τη γυμναστική της ούτε στις διακοπές. Σε InstaStory από τη Μύκονο έδειξε πως ακολουθεί το πρόγραμμά της ακόμα και όταν βρίσκεται σε διαφορετικό mood, όπως αυτό των καλοκαιρινών διακοπών. Παλαιότερα, είχε αποκαλύψει με τον ίδιο τρόπο στους θαυμαστές της ότι ζυγίζει 60 κιλά και έχει ύψος 1,73.

Χριστίνα Μπόμπα ύψος κιλά: Σε νέο σπίτι με τον Σάκη

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έκαναν ένα διάλειμμα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές για να κάνουν μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους. Το ζευγάρι που σε ένα μήνα θα συμπληρώσει έναν χρόνο γάμου μετακόμισε σε καινούριο σπίτι και είναι πολύ ευτυχισμένο. Η Χριστίνα και ο Σάκης αυτές τις μέρες ανεβάζουν στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο με τις κούτες στο καινούργιο σπίτι. Μάλιστα, η Χριστίνα μας έδειξε το τζάκι αλλά και την υπέροχη γκαρνταρόμπα.

Χριστίνα Μπόμπα: “Η βάση μου είναι δίπλα στον άνδρα μου”

Exit mobile version