Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζούλια Αλεξανδράτου – Μις Ευρώπη: Ο χωρισμός, τα καλλιστεία και η… επιστροφή (vid)
LIFESTYLE

Τζούλια Αλεξανδράτου – Μις Ευρώπη: Ο χωρισμός, τα καλλιστεία και η… επιστροφή (vid)

Τζούλια Αλεξανδράτου - Μις Ευρώπη: Η Τζούλια Αλεξανδράτου μετά την επεισοδιακή ήττα της προ ετών στα ελληνικά καλλιστεία, είπε να δοκιμάσει και πάλι την τύχη της σε διαγωνισμό ομορφιάς.

Τζούλια Αλεξανδράτου – Μις Ευρώπη: Η Τζούλια Αλεξανδράτου επιχειρεί να κάνει δυναμικό comeback τους τελευταίους μήνες. Και κάπως έτσι αποφάσισε να λάβει και πάλι μέρος σε καλλιστεία, πολλά χρόνια μετά την επεισοδιακή ήττα της στα καλλιστεία της “Σταρ Ελλάς” που την έκαναν “talk of the town” σε μία νύχτα. Αυτή τη φορά, η Τζούλια Αλεξανδράτου είχε ακόμη μεγαλύτερες βλέψεις. Και πήρε μέρος στα καλλιστεία Miss Europe 2019 που διοργανώθηκαν στις Κάννες. Μόνο που στάθηκε και πάλι άτυχη, αφού τον τίτλο κέρδισε η Ισπανίδα Andrea de las Heras και η ίδια ήρθε δεύτερη. Μιλώντας πάντως στην εκπομπή “Καλοκαίρι # not” δήλωσε ευτυχισμένη με το αποτέλεσμα: «Είχα μια φοβία κι ένα άγχος, αλλά λέω… τι μπορεί να συμβεί; Το πολύ πολύ να βγω τελευταία, και τι έγινε; Βγήκα δεύτερη Miss Europe 2019 και είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη, πραγματικά δεν το περίμενα αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

Το μοντέλο αναφέρθηκε και στις πρόσφατες φήμες ότι παντρεύτηκε, διαψεύδοντάς τις κατηγορηματικά. Τόνισε, δε, ότι παντρεύτηκε μία φορά και χώρισε για προσωπικούς λόγους τους οποίους δεν θέλει να αποκαλύψει. Η Ιουλία Καρπόζηλου, όπως ήταν το ονοματεπώνυμο της όσο ήταν παντρεμένη με τον σύζυγο της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις