Ρουβάς – Ζυγούλη Instagram: Αγκαλιά στην παραλία – Το τρυφερό φιλί του Σάκη

LIFESTYLE

Ρουβάς – Ζυγούλη Instagram: Αγκαλιά στην παραλία – Το τρυφερό φιλί του Σάκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: intern1

Ρουβάς - Ζυγούλη Instagram: Η Κάτια Ζυγούλη αναστάτωσε το Instagram με μία τρυφερή πόζα στην αγκαλιά του Σάκη Ρουβά.

31.07.2019 | 19:04

Ρουβάς – Ζυγούλη Instagram: Ο Σάκης Ρουβάς και η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη ερωτεύτηκαν πριν πολλά χρόνια στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην Ελούντα. Αυτές τις μέρες λοιπόν, το ερωτευμένο ζευγάρι επέστρεψε στην Κρήτη για να κάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Το μοντέλο ως λάτρης του Instagram, δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία, όπου ποζάρουν αγκαλιασμένοι. Μάλιστα, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Εδώ που άρχισαν όλα».

Φυσικά, στο στιγμιότυπο φαίνεται το αψεγάδιαστο κορμί της Κάτιας Ζυγούλη, η οποία αν και έχει φέρει στον κόσμο τέσσερα πανέμορφα παιδιά, διατηρεί τις άψογες αναλογίες της. Βέβαια, το μοντέλο για να καταφέρει να διατηρήσει το σώμα της τέλειο, προσέχει τη διατροφή της, ενώ παράλληλα, γυμνάζεται συστηματικά. Μάλιστα, στη φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, της δίνει ένα τρυφερό φιλί στο μέτωπο, ενώ εκείνη λάμπει από ευτυχία.

Ρουβάς – Ζυγούλη Instagram: H αποκάλυψη του τραγουδιστή για τη γνωριμία τους

Πριν λίγες ημέρες, ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη γιόρτασαν την επέτειο γάμου τους, ενώ μερικά εικοσιτετράωρα αργότερα, ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά όπου μίλησε για όλους και όλα. Ανάμεσα στις ερωτήσεις για την οικογένεια και την ζωή με την Κάτια με την οποία είναι πια μαζί 15 χρόνια, ο Σάκης αποκάλυψε κάτι που δεν φανταζόμασταν. Η γνωριμία του ζευγαριού δεν έγινε εκεί που πιστεύαμε. Εμείς, μέχρι σήμερα γνωρίζαμε πως αφορμή της γνωριμία του Σάκη με την Κάτια ήταν το διαφημιστικό για εταιρία κινητής τηλεφωνίας το 2004. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε γνωστό ξενοδοχείο στην Ελούντα της Κρήτης και είχαν μια σκηνή ζηλοτυπίας που κατέληγε στο περίφημο χαστούκι της Κάτιας στον Σάκη.

Η συνέντευξη του Σάκη Ρουβά στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά

Ρουβάς – Ζυγούλη Instagram: Ο έρωτας γεννήθηκε στην Ελούντα

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Σάκης αποκάλυψε πως η γνωριμία με την Κάτια είχε γίνει νωρίτερα σε κάποια βραβεία και κατόπιν ήρθε το διαφημιστικό. Παράλληλα, ο τραγουδιστής εξήγησε πως είχε καταλάβει ότι η Κάτια είναι η γυναίκα της ζωής τους από την πρώτη γνωριμία τους, πολύ πριν το διαφημιστικό αλλά δεν μας έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες. Όσο για την περίφημη σκηνή με το χαστούκι, ο Σάκης αποκάλυψε πως έφαγε πολλά πολλά χαστούκια ενώ εξαιτίας λάθους του οπερατέρ, οι δύο σταρ έπρεπε να ξυπνήσουν ξανά το επόμενο πρωί των γυρισμάτων για να γυρίσουν εκ νέου τη σκηνή με το χαστούκι. Μπορεί, λοιπόν, να γνωρίστηκαν νωρίτερα, ωστόσο σύμφωνα με όσα αποκάλυψε μέσω της ανάρτησής της η Κάτια, ο έρωτας του ζευγαριού γεννήθηκε στην Ελούντα.

Σάκης Ρουβάς: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Κάτια Ζυγούλη

Exit mobile version