Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τάσος Ιορδανίδης: Ανεβαίνει το ποσό στο PAO Alive – Η συνεισφορά του ηθοποιού
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τάσος Ιορδανίδης: Ανεβαίνει το ποσό στο PAO Alive – Η συνεισφορά του ηθοποιού

Τάσος Ιορδανίδης: Ο ταλαντούχος ηθοποιός δωρίζει τα μισά του έσοδα από την παράσταση "Ο Τζόνι πήρε τ' όπλο του" στην Πετρούπολη στον Παναθηναϊκό.

Τάσος Ιορδανίδης: To Pao Alive είναι το όραμα για έναν αυτόνομο, αυτάρκη, αυτοχρηματοδοτούμενο και αυτοδύναμο Παναθηναϊκό. Για ένα σύλλογο που θα στηρίζεται και θα ανήκει στον κόσμο του, με την προοπτική της δημιουργίας του δικού μας γηπέδου πιο κοντά από ποτέ. Το μέλλον του Παναθηναϊκού πλέον δεν εξαρτάται από τον έναν, αλλά από την δύναμη των εκατομμυρίων φίλων του ανά την υφήλιο. Ο μοναδικός τρόπος να κρατηθεί ζωντανός ο μεγαλύτερος Σύλλογος της Ελλάδας, είναι με την βοήθεια του κόσμου. Έτσι, η ομάδα δημιούργησε ένα πρότζετ ενίσχυσής της.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός Σύλλογος έχει τεράστια κοινωνική συμβολή και αποτελεί ένα ζωντανό πολιτιστικό στοιχείο της χώρας αλλά και της πρωτεύουσας. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν και στην γενικότερη ενεργοποίηση που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων γύρω από το PAO Alive, ο καλλιτεχνικός κόσμος δηλώνει και αυτός παρόν στην προσπάθεια να κρατηθεί η ομάδα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ζωντανή.

Τάσος Ιορδανίδης: Στηρίζει τον Παναθηναϊκό

Ένα από τα πρόσωπα που στηρίζει εμπράκτως το PAO Alive και κατ’ επέκταση την θρυλική ομάδα της Αθήνας είναι και ο ταλαντούχος ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος ανταποκρίθηκε έμπρακτα στο κάλεσμα της πρωτοβουλίας του Προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο. Δημήτρη Γιαννακόπουλου και αποφάσισε να στηρίξει το PAO Alive, δωρίζοντας το 50% των καθαρών εσόδων της παράστασης «Ο Τζόνι πήρε το όπλο του» που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Σεπτεμβρίου στην Πετρούπολη.

Η αφίσα παλαιότερης παράστασης

Τάσος Ιορδανίδης: Αναλυτικά η δήλωση του

«Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Πήρα αυτή την πρωτοβουλία γιατί αισθάνομαι ότι μέσω του θεάτρου και μέσω της συνολικής προσπάθειας για την πραγμάτωση του Pao alive, μπορούμε να περάσουμε μηνύματα. Σημαντικά μηνύματα για όλους μας και κυρίως για τις γενιές που έρχονται. Ένα από αυτά είναι ότι ο άνθρωπος έχει τη δύναμη να αλλάξει τις ισορροπίες και να διαμορφώσει τις συνθήκες για ένα καλύτερο αύριο. Αρκεί να συνειδητοποιήσει ότι το “μαζί” και η συνεργασία είναι απαραίτητα για την υλοποίηση των ονείρων και των οραμάτων.

Ο ελληνικός αθλητισμός μας έχει προσφέρει μεγάλες χαρές και ο Παναθηναϊκός σε πολλές από αυτές έχει βάλει την υπογραφή του φαρδιά-πλατιά. Από το μετερίζι μου λοιπόν, από το χώρο του του θεάτρου, μέσω της παράστασης “Ο Τζόνι πήρε τ’ όπλο του” στην Πετρούπολη στις 8 Σεπτεμβρίου, θα γίνουμε μέρος αυτής της προσπάθειας, διαθέτοντας το 50 τοις εκατό των καθαρών εσόδων της συγκεκριμένης βραδιάς».

Tάσος Ιορδανίδης: Ο μονόλογος υπό τις οδηγίες της Θάλειας Ματίκα

Ο Τάσος Ιορδανίδης ύστερα από μία επιτυχημένη θεατρική σεζόν, συνεχίζει να ανεβάζει σε διάφορες περιοχές και θέατρο τον συγκεκριμένο μονόλογο, ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες της συζύγου του και ταλαντούχας ηθοποιού Θάλειας Ματίκα. Η ίδια έχει δηλώσει για την παράσταση «Ο Τζο, όπως κάθε άνθρωπος, το μόνο που ήθελε ήταν να ζήσει. Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια όμορφη χώρα. Δεν έχει σημασία σε ποιά. Όλες οι χώρες είναι όμορφες. Ο πόλεμος όμως ακύρωσε τη ζωή του. Δεν ήταν δικός του αυτός ο πόλεμος.

Ποτέ δεν έμαθε κι ούτε θα μάθει για ποιο λόγο πραγματικά έγινε αυτός ο πόλεμος, για ποιο λόγο γίνονται οι πόλεμοι. Το μόνο που νιώθει είναι το αίμα του να χτυπάει στα μηνίγγια του. Αλλά δεν πονάει. Είναι ένας ζωντανός που είναι νεκρός. Ένας νεκρός που είναι ζωντανός. Μπορεί να μην έχει ούτε πόδια, ούτε χέρια, ούτε ακοή, ούτε φωνή, να μην έχει πρόσωπο, να είναι ένα κομμάτι κρέας που το τρέφουν με σωληνάκια, αλλά χτυπάει η καρδιά του και το κυριότερο σκέφτεται. Έχει μνήμη. Θυμάται, σκέφτεται, θυμώνει, επιθυμεί, παλεύει για επικοινωνία. Δεν θέλει να συνεχίσει να ζει κάτω από αυτές τις συνθήκες αν δεν μπορεί να είναι χρήσιμος για τον άνθρωπο. Αναζητά ευήκοα ώτα. Αλλά μάταια. Η αντιπολεμική φωνή του γίνεται μια φωνή βοώντος εν τη ερήμω».

Τάσος Ιορδανίδης: Μαζί με τη Θάλεια Ματίκα σε παλαιότερη εκπομπή

Pao Alive: To μήνυμα του προέδρου του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου

«Τα τελευταία χρόνια δυστυχώς ο μεγαλύτερος αθλητικός Σύλλογος της χώρας γνωρίζουμε όλοι ότι, παρά τις μεγάλες θυσίες που κάνουμε, περνάει βαθύτατη κρίση. Αυτή η κρίση σε συνδυασμό με την απουσία ιδιόκτητων γηπεδικών εγκαταστάσεων και το ολοένα και πιο δύσκολο και απαιτητικό αθλητικό περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε, διαμορφώνουν πλέον ένα σκηνικό συναγερμού.

H μοναδική λύση σε αυτή την κρίση είναι να χτίσουμε ένα Σύλλογο αυτόνομο, αυτάρκη, αυτοχρηματοδοτούμενο και αυτοδύναμο. Ένα Σύλλογο που θα στηρίζεται και θα ανήκει στον κόσμο του. Αυτό είναι το PAO Alive. Για πρώτη φορά από την ίδρυση του Συλλόγου βρισκόμαστε πολύ κοντά στη λύση του γηπεδικού μας προβλήματος και έχουμε ήδη ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες, λαμβάνοντας τις απαραίτητες δεσμεύσεις από την πολιτειακή ηγεσία του τόπου. Παράλληλα είναι εξαιρετικά κρίσιμο να δημιουργήσουμε μια οικονομική βάση μίνιμουμ 20 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία απαιτείται για την εύρυθμη λειτουργία του Συλλόγου στη μεταβατική περίοδο μέχρι να αποκτήσουμε το δικό μας σπίτι.

Καλώ λοιπόν σύσσωμο τον Παναθηναϊκό κόσμο να ευαισθητοποιηθεί και να κινητοποιηθεί για να αναστηθεί ο μεγαλύτερος Σύλλογος της Ελλάδος. Ελπίζω όλοι οι Παναθηναϊκοί, αντιλαμβανόμενοι την αναγκαιότητα και την υποχρέωση να κρατήσουμε το Σύλλογό μας ζωντανό ότι θα ανταποκριθούμε ένθερμα. Αποτελεί πλέον το μοναδικό δρόμο για να βιώσουμε και πάλι τις μεγάλες χαρές και συγκινήσεις που απλόχερα μας έχει προσφέρει ο Σύλλογός μας στο παρελθόν, αυτή τη φορά όμως και μέσα στο δικό μας σπίτι».

Pao Alive: Οι τρόποι λειτουργίας της πλατφόρμας

Ο επιχειρησιακός διευθυντής του Παναθηναϊκού και υπεύθυνος του πρότζεκτ, Νίκος Καπνουλάς ανέλυσε με κάθε λεπτομέρεια τους τρόπους λειτουργίας της πλατφόρμας του Pao Alive αλλά και το πώς μπορούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού να καταθέσουν τα χρήματά τους. Ο λόγος που δημιουργήθηκε αυτό το site, είναι για να διευκολύνει τον κόσμο, να μπορεί να ενισχύσει οικονομικά αυτό το εγχείρημα και αν μη τι άλλο αυτό που θέλουμε να το χαρακτηρίζει, είναι η διαφάνεια.

Γι’ αυτό το λόγο, σαν μια πρώτη εικόνα που βλέπετε στο site και ένα σημαντικό κομμάτι του, είναι ο μετρητής, που μπορεί να δει ο οποιοσδήποτε που ακριβώς είμαστε και πόσο κοντά βρισκόμαστε στο στόχο μας. Το επόμενο βήμα και βασική σελίδα, είναι το πώς μπορεί κάποιος να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια.

H επίσημη παρουσίαση του paoalive.gr από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις