Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Καλλιστεία – Κούβαρης: O έλεγχος του ΣΔΟΕ και “το φιάσκο του Alpha”
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καλλιστεία – Κούβαρης: O έλεγχος του ΣΔΟΕ και “το φιάσκο του Alpha”

Καλλιστεία - Κούβαρης: Με δηλώσεις του αποκλειστικά στο Alphafreepress. gr, ο Γιώργος Κούβαρης, διοργανωτής των καλλιστείων γνωστοποιεί πως κινείται νομικά κατά του Alpha, μετά το ρεπορτάζ για τις 250.000 ευρώ σε σακούλες.

Καλλιστεία – Κούβαρης: Αποφασισμένος να αποκαλύψει το “φιάσκο του Alpha” και να ξεσκεπάσει την αλήθεια για όσα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στα καλλιστεία, είναι ο διοργανωτής των, Γιώργος Κούβαρης. Ο ιδιοκτήτης του ομίλου “Media”, δήλωνε εξοργισμένος από την πρώτη στιγμή για το ρεπορτάζ του καναλιού, η αναπαραγωγή του οποίου έγινε από σχεδόν όλους τους διαδικτυακούς ιστότοπους. Ο κ. Κούβαρης, δίνει μια τελείως διαφορετική εκδοχή για τη φοροδιαφυγή στα καλλιστεία στην Βαρυμπόμπη που διεξήχθησαν την περασμένη Παρασκευή.

Όπως υποστηρίζει, «αποφασίσαμε να μην πάρουμε χρήματα από τους καθήμενους και είχαμε βάλει εισιτήριο 50 ευρώ για τους όρθιους. Κάποια στιγμή πέρασαν τέσσερα-πέντε άτομα και δεν κόπηκε η απόδειξη. Τότε θεώρησε αυθαίρετα ο ελεγκτής να πει ότι πέρασαν 63 άτομα χωρίς απόδειξη και μας έβαλαν πρόστιμο 250 ευρώ στο άτομο». Σύμφωνα με τον γνωστό διοργανωτή διαγωνισμών ομορφιάς, οι ελεγκτές δεν ήταν τέσσερις όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του ALPHA, αλλά δύο με τους οποίους μίλησε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Ο ίδιος απέδωσε τις πληροφορίες που μιλούσαν για 150 φορολογικές παραβάσεις και μεγάλη ποσότητα χρημάτων που βρέθηκε σε σακούλα «σε κάποιους που δεν άρεσε ότι προωθούμε πολιτισμό με τα καλλιστεία. Γιατί εμάς μας ενδιαφέρει εκτός από την ομορφιά να προωθήσουμε την κουλτούρα».

Εθνικά Καλλιστεία: Στιγμιότυπα από τη λαμπερή βραδιά

Από αρχαιοτάτων χρόνων βάλλεται ο πολιτισμός μας, λέει ξεσπώντας ο ιδιοκτήτης του ομίλου “Media”

Ήδη από την Κυριακή, το Alphafreepress.gr επικοινώνησε με τον κ. Κούβαρη, ο οποίος δέχθηκε αμέσως να μιλήσει, γνωστοποιώντας μας την πρόθεση του να κινηθεί νομικά, καθώς “τίποτε από όσα ειπώθηκαν δε συνέβη”. “Από αρχαιοτάτων χρόνων βάλλεται ο πολιτισμός μας. Δεν είμαστε αλάνθαστοι, δεν κάνουν λάθη μόνο οι νεκροί και οι άπραγοι”, μας είπε. Αναρωτήθηκε δε, δηλώνοντας έξαλλος, πως “αν κατέσχεσαν 250.000 ευρώ, γιατί δεν μας δείχνουν πού κατατέθηκαν τα κατασχεμένα; Είναι πράγματι τραγικό να βγαίνουν τέτοιες αναλήθειες, σε μια Ελλάδα που ξεκινά να ορθώνει ανάστημα σε οικονομικό επίπεδο”.

Καλλιστεία – Κούβαρης: Η σημερινή δήλωση του, στο Alphafreepress.gr

“ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ GS HELLAS 2019, Σημαίνουν ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, Είμαστε ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, Από αρχαιοτάτων χρόνων βάλλεται ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που φέτος η Ελλάδα πρωταγωνιστεί ξανά στο παγκόσμιο στερέωμα ομορφιάς, δημιουργήθηκε όλο αυτό το φιάσκο!

Εμείς πράττουμε και θέλουμε την Ελλάδα ψηλά. Έχουμε Όραμα και 9 χρόνια τώρα προάγουμε την πολιτιστική μας κληρονομιάς μέσω των φιναλίστ μας ,που εκπροσωπούν την Χώρας μας σε διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς, με πολλές διεθνείς διακρίσεις. Από φέτος έχουμε στην κατοχή μας 4 κορυφαίους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς: MISSEARTH, MISSCONTINTENTS , MISSGLOBEKAIMRUNIVERSALAMBASSADOR.

Όσα αναφέρθηκαν στο ρεπορτάζ του ALPHA είναι εντελώς ανυπόστατα και δίχως ίχνος δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να πλήξουν την ομορφιά της χώρας, προέβαλαν μία κατασκευασμένη είδηση που θίγει το κύρος του θεσμού. Το να μην υπάρχουν ειδήσεις λόγω καλοκαιριού είναι θεμιτό, το να κατασκευάζουν όμως ειδησεογραφικά μυθεύματα είναι τραγικό και φαιδρό. Δυστυχώς για αυτούς, εμείς μιλάμε ΜΟΝΟ με στοιχεία και αποδείξεις, για αυτό το λόγο κινούμαστε ήδη νομικά, με όσα ένδικα μέσα χρειαστεί για να μπουν τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση και όχι στην σφαίρα της φαντασίας και του μυθεύματος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ”

Εθνικά Καλλιστεία: Στιγμιότυπα από τη λαμπερή βραδιά

Γιώργος Κούβαρης: Το εξώδικό του, αποκλειστικά στο Alphafreepress.gr

Ο Γιώργος Κούβαρης στο GrXpress για το “φιάσκο του Alpha”

Φωτογραφίες από τη μεγάλη βραδιά

Στέψη της MISS GS HELLAS 2019 
ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΖΑΡΑΚΟΥ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις