Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Συμπλοκή Θεσσαλονίκη: Ωμή βία μεταξύ Πακιστανών – “Φοβάμαι ότι θα ξανάρθουν” (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Συμπλοκή Θεσσαλονίκη: Ωμή βία μεταξύ Πακιστανών – “Φοβάμαι ότι θα ξανάρθουν” (vid)

Συμπλοκή Θεσσαλονίκη: Ένα απίστευτο βίντεο με την επίθεση σε μίνι μάρκετ Πακιστανού από ομοεθνείς του στην Θεσσαλονίκη αποκάλυψε στο απογευματινό δελτίο της Δευτέρας ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1.

Συμπλοκή Θεσσαλονίκη: Αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο από κάμερες ασφαλείας, που δείχνει άγρια συμπλοκή από ομάδα Πακιστανών που επιτέθηκε σε ομοεθνείς στη Θεσσαλονίκη. Μια ομάδα ατόμων εκβίαζε έναν ιδιοκτήτη ενός μίνι μάρκετ πίσω από τον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο οποίος αρνούνταν να τους δώσει χρήματα, «αγοράζοντας» προστασία. Ο τρόπος που αντέδρασε η ομάδα που τον εκβίαζε, ήταν να επιτεθεί σε αυτόν και τους φίλους του, με καδρόνια, μαχαίρια. Μάλιστα έπεσαν και πυροβολισμοί από τους οποίους τραυματίστηκαν δύο άτομα που, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ήταν της παρέας που εκβίαζε τον καταστηματάρχη.

Η κάμερα από το κλειστό κύκλωμα της επιχείρησης, κατέγραψε σκηνές ωμής βίας. Οι δράστες μόλις είδαν δύο υπαλλήλους να βγαίνουν έξω από το κατάστημα, άρχισαν να τους ξυλοκοπούν με τα καδρόνια, με τους υπαλλήλους να προσπαθούν να ανταποδώσουν τα χτυπήματα. Τότε οι δράστες έβγαλαν μαχαίρια και ένας πυροβόλησε, τραυματίζοντας έναν δικό του άνθρωπο. Οι γείτονες πήραν την αστυνομία και προσπάθησαν να διαφύγουν, όμως έγιναν επτά προσαγωγές για το επεισόδιο, με δύο να μετατρέπονται σε συλλήψεις.

Φοβάμαι ότι θα έρθουν ξανά

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ανέφερε στη κάμερα του ΑΝΤ1, ότι οι δράστες έφτασαν στο μαγαζί, προσπαθώντας να του πουλήσουν προστασία, ζητώντας χρήματα από το αφεντικό. «Ρωτούσαν τους υπαλλήλους για το που είναι το αφεντικό του μαγαζιού για να πάρουν λεφτά. Και αμέσως άρχισαν να χτυπάνε. Δεν είπαν πολλές κουβέντες», είπε ο ιδιοκτήτης, ενώ ένας από τους υπαλλήλους που δέχτηκε την επίθεση, περιέγραψε το σκηνικό.

«Ήρθαν και ζητούσαν λεφτά. Όταν τους ρώτησα για ποιον λόγο να το κάνω αυτό, με χτύπησαν με ξύλα και με μαχαίρι», είπε, την ώρα που ο ιδιοκτήτης φοβάται ότι θα του επιτεθούν ξανά. «Φοβάμαι ότι θα έρθουν ξανά να με ληστέψουν. Είχαν όπλα μαζί τους. Ήρθαν προετοιμασμένοι για να κλέψουν το μαγαζί.

Συμπλοκή Θεσσαλονίκη: Το φρικτό βίντεο
Δείτε ακόμη: 

Συμμορία Πακιστανών: Απαγωγείς σκότωσαν ομοεθνή τους και ζητούσαν “λύτρα”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις