Pao Alive: Ξεπέρασαν οι καταθέσεις τα 500.000 ευρώ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Pao Alive: Ξεπέρασαν οι καταθέσεις τα 500.000 ευρώ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λευτέρης Αμπατζής

Pao Alive: Το πρωί της Τρίτης (29/07) το Pao Alive έφτασε τα 501.200 ευρώ από 11.181 οπαδούς του Παναθηναϊκού

30.07.2019 | 12:10

Pao Alive: Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους στο πλάνο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το Pao Alive. Το όνειρο του γηπέδου θέλουν να γίνει πραγματικότητα και σε πρώτη φάση έχουν συγκεντρωθεί 501.200 ευρώ. Αυτό κατέγραψε το πρωί της Τρίτης (29/07) ο μετρητής των καταθέσεων από 11.181 οπαδούς της ομάδας μέχρι τώρα. Ο μεγάλος στόχος των 20 εκατ. ευρώ, που έχει θέσει εξ αρχής ως μίνιμουμ ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, μπορεί να απέχει αλλά δεν φαίνεται και άπιαστος.

Οι καταθέσεις συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και το πιο θετικό από όλα είναι ότι το παραπάνω ποσό μαζεύτηκε σε διάστημα 18 ημερών. Η αρχή έγινε στις 11 Ιουλίου και ο απλός κόσμος, που έχει περιορισμένες δυνατότητες λόγω της εποχής, έδειξε έμπρακτα τη διάθεση και το πάθος του. Μέχρι τώρα οι καταθέσεις είναι από 5 έως 5.000 ευρώ και μάλιστα χωρίς να έχουν μπει οι υπογραφές για το πρότζεκτ του Βοτανικού. Όλα βρίσκονται ακόμη στο επίπεδο των συζητήσεων.

Η απουσία των… επιφανών

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του αρχικά για το γεγονός ότι δεν έχουν εμφανιστεί προς το παρόν οι Παναθηναϊκοί που έχουν μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια. Ο κουμπαράς μπορεί να γεμίζει μέσα στο καλοκαίρι, όμως κανείς από τους επιχειρηματίες που έχουν δείξει στο παρελθόν ότι αγαπούν το σύλλογο δεν έχει ασχοληθεί. Σίγουρα δίχως τη δική τους συνδρομή το ποσό των 20 εκατ. ευρώ θα είναι πολύ πιο δύσκολο να μαζευτεί.

Σε γενικές γραμμές οι άνθρωποι που τρέχουν το πρότζεκτ δείχνουν ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση και θεωρούν ότι από τον Σεπτέμβριο η ροή των χρημάτων θα είναι μεγαλύτερη. Κατά μέσο όρο έως τώρα, το ποσό που έχει προσφερθεί από τον κόσμο αναλογεί σε 45 ευρώ το άτομο. Ωστόσο, οι άνθρωποι που έχουν μεγαλύτερη οικονομική δύναμη, εφόσον εμφανιστούν δυναμικά, είναι πιθανό να παρασύρουν μαζί και πολύ περισσότερο κόσμο. Το μόνο βέβαιο είναι πώς χρειάζεται υπομονή, σύνεση και συνεχής διάθεση ώστε το όνειρο του Pao Alive να παραμείνει ζωντανό.

 

Exit mobile version