Μπρέντα – Παναθηναϊκός 0-0: Πρώτη ισοπαλία με πολλές δοκιμές

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπρέντα – Παναθηναϊκός 0-0: Πρώτη ισοπαλία με πολλές δοκιμές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λευτέρης Αμπατζής

Μπρέντα - Παναθηναϊκός 0-0: Χωρίς γκολ τελείωσε το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Μπρέντα με τον Γιώργο Δώνη να αλλάζει ρόλους σε αρκετούς παίκτες

30.07.2019 | 00:07

Μπρέντα – Παναθηναϊκός 0-0: Ο Γιώργος Δώνης έκανε ό,τι μπορούσε για να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Μπρέντα που τελείωσε 0-0. Αυτή ήταν και η πρώτη ισοπαλία στα φιλικά προετοιμασίας. Ο προπονητής των «πράσινων» χρησιμοποίησε τον Κολοβό ως οκτάρι και τον Νούνες σε θέση αμυντικού χαφ, ενώ δεν είχε στη διάθεσή του παίκτες όπως ο Κουρμπέλης και ο Μπουζούκης λόγω τραυματισμών. Πέρα όμως από το αγωνιστικό κομμάτι έδειξε να είναι απόλυτα ικανοποιημένος στην προετοιμασία από τον επαγγελματισμό των ποδοσφαιριστών.

Το άλλο ευχάριστο για τον Παναθηναϊκό ήταν ότι παρουσιάστηκε καλύτερος από την αντίπαλό του σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτός ήταν που απείλησε περισσότερες φορές, ενώ πέτυχε και γκολ με τον Μακέντα το οποίο κακώς ακυρώθηκε. Ο Ιταλός υποδείχτηκε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ. Επίσης, ήταν λίγες οι φορές που απειλήθηκε, γεγονός που αποδεικνύει ότι η ομάδα λειτουργεί σωστά και ανασταλτικά.

ΜΠΡΕΝΤΑ: Όλιχ, Ριέρα, Μονσάλβ, Σούτεν, Βεσούρεν, Ελ Αλουσί, Στόκερς, Φιλίποβιτς, Μασάρτ, Φαν Ντερ Γκάαγκ (85′ Φαν Χόιντονγκ), Κουντιμπάνα (79′ Αζαγκούρι).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κότσαρης (65′ Χριστογεώργος), Γιόχανσον (65′ Αποστολάκης), Κολοβέτσιος (65′ Μαυρομμάτης), Πούγγουρας (77′ Θεοχάρης), Δώνης (46′ Νούνες), Κολοβός (73′ Εμμανουηλίδης), Χατζηθεοδωρίδης (65′ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης (73′ Αλεξανδρόπουλος), Μακέντα (73′ Βέργος), Κόναν (46′ Ζαχίντ).

Δώνης: “Έκπληκτος με τον επαγγελματισμό των παικτών”

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης, υποστήριξε με το τέλος της αναμέτρησης: “Γενικώς ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, σε ένα όμορφο γήπεδο. Είδαμε πράγματα που θέλαμε μεσοεπιθετικά. Έπρεπε να βρούμε λύσεις στη μεσαία γραμμή. Αυτές οι δεκαπέντε μέρες είναι εκπαίδευσης, έχουμε βάλει τις βάσεις μέχρι να ολοκληρωθεί και το ρόστερ μας και όταν ολοκληρωθεί το παζλ θα είμαστε μια δυνατή ομάδα. Περίμενα ότι θα ήμασταν βελτιωμένοι σε σχέση με πέρυσι. Οι παίκτες μου δείχνουν τέτοιο επαγγελματισμό που έχω μείνει και εγώ έκπληκτος”.

Σε ερώτηση για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, είπε: “Ο πρώτος που δεν θα ήθελα να αργήσουν οι μεταγραφές είμαι εγώ. Είναι σημαντικό να βρούμε τους κατάλληλους παίκτες ώστε να έχουμε μια 20άδα δυνατή. Δυσκολευόμαστε σε κάποιες θέσεις, ιδίως του αμυντικού χαφ και του στόπερ, αλλά ελπίζω σύντομα να έχουμε τους παίκτες που θέλουμε”.

Exit mobile version