Λιονέλ Μέσι: Του την «έπεσε» μεθυσμένος σε μπαρ στην Ίμπιζα (vid)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λιονέλ Μέσι: Του την «έπεσε» μεθυσμένος σε μπαρ στην Ίμπιζα (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λευτέρης Αμπατζής

Λιονέλ Μέσι: Φυγαδεύτηκε από την ασφάλειά του ο Λιονέλ Μέσι όταν θαμώνας σε μπαρ προσπάθησε να τον προκαλέσει σε καβγά - Ο Αργεντινός σταρ διασκέδαζε με τη σύζυγό του και τους Σουάρες, Τζόρντι Άλμπα και Φάμπρεγας

29.07.2019 | 10:28

Λιονέλ Μέσι: Εχουν και οι μεγάλοι σταρ σαν τον Λιονέλ Μέσι τα προβλήματά τους. Μπορεί να ζουν τελείως διαφορετικά από τον μέσο άνθρωπο, καθώς έχουν λύσει το οικονομικό τους πρόβλημα, αλλά η αλήθεια είναι ότι στο δρόμο δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν. Τον τελευταίο καιρό ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής απολαμβάνει τις διακοπές του με την οικογένεια και τη σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούτσο, με την οποία βγήκαν να διασκεδάσουν από νωρίς στην Ίμπιζα.

Στην παρέα του ζεύγους Μέσι προστέθηκαν και οι φίλοι του, Λουίς Σουάρες, Σεσκ Φάμπρεγας και Τζόρντι Άλμπα με τις γυναίκες τους. Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media δεν τους έχουμε ξαναδεί σε ρυθμούς πάρτι. Κάποια στιγμή λοιπόν ένας από τους θαμώνες του μπαρ στο οποίο βρισκόταν η παρέα των ποδοσφαιριστών προσπάθησε με απειλητικές διαθέσεις να προσεγγίσει τον Μέσι. Ο άγνωστος κύριος φαίνεται ότι ήταν μεθυσμένος αλλά πριν προλάβει τον πλησιάσει οι άνθρωποι της ασφάλειάς του «έχτισαν» έναν τείχος γύρω του και απλώς τον απομάκρυναν από το μπαρ.

Δεν ασχολήθηκε ο Μέσι

Ο Μέσι πάντως που είναι μαθημένος από σκληρούς αντιπάλους και μέσα στα γήπεδα, δεν έδειξε να ασχολείται με τον παράξενο θαμώνα που είχε όρεξη για καβγά. Στάθηκε ψύχραιμος, όπως κάνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις και ίσως να τα έβαλε περισσότερο με την ταραχή των ανδρών ασφαλείας που προσπάθησαν να τον προστατέψουν. Πολύ κακό για το τίποτα δηλαδή για τον σταρ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος από ό,τι φαίνεται δεν πρόλαβε να τελειώσει το ποτό του στο συγκεκριμένο μπαρ.

https://twitter.com/BTClips/status/1155644084444229633?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1155644084444229633&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.gazzetta.gr%2Ffootball%2Fla-liga%2Farticle%2F1380074%2Fmesi-paraligo-kaygas-me-methysmeno-se-klamp-stin-impiza-pics-vids

Τον τελευταίο καιρό ο ίδιος ο Μέσι και κυρίως η σύζυγός του έχουν βγάλει μια εξωστρέφεια με τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Δεν έχουν τον παραμικρό ενδοιασμό να εμφανιστούν με τα παιδιά τους σε φωτογραφίες ή βίντεο είτε κάνουν διακοπές στην Καραϊβική είτε πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Μπαρτσελόνα. Γενικότερα, είναι λίγο παράξενη αυτή η έκθεση προς τον κόσμο, διότι είχαμε συνηθίσει τον Μέσι να είναι ιδιαίτερα χαμηλών τόνων στη ζωή του και στην καριέρα του.

Πριν από το περιστατικό με τον μεθυσμένο μάλιστα είχε κυκλοφορήσει και βίντεο με το ζεύγος Μέσι να τραγουδάει ένα αγαπημένο του τραγούδι σε μπαρ στην Ίμπιζα. Από εκείνα που κάνουν το γύρο του κόσμου μέσα σε λίγα λεπτά. Ισως τώρα να επιστρέψουν τόσο ο Λιονέλ όσο και η Αντονέλα, που αρέσκεται περισσότερο στη δημοσιότητα, στις παλιές τους συνήθειες.

Exit mobile version