Ελνενί – Αίγυπτος: Πτώμα, στο σπίτι του ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ελνενί – Αίγυπτος: Πτώμα, στο σπίτι του ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ελνενί - Αίγυπτος: Ο Μοχάμεντ Ελνενί της Άρσεναλ βρίσκεται «μπλεγμένος» σε μία απίθανη είδηση, η οποία θέλει ένα πτώμα να έχει βρεθεί στον κήπο του σπιτιού του.

29.07.2019 | 08:28

Ελνενί – Αίγυπτος: Σοκαρισμένος είναι ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, με την είδηση πως στο σπίτι του, στην Αίγυπτο, βρέθηκε πτώμα. Ο λόγος για τον Μοχάμεντ Ελνενί, ο οποίος παίζει στην αγγλική ομάδα, αλλά κατάγεται από την Αίγυπτο. Ο Ελνενί ενημερώθηκε από τον πατέρα του, πως βρέθηκε ένα πτώμα στο σπίτι του και κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο θάνατος του ατόμου στο σπίτι του, προήλθε από φυσικά αίτια ή κάποιον άλλο λόγο. Αυτό, λίγες ημέρες μετά το επεισόδιο που είχαν με ληστές ο Μεζούτ Οζίλ και ο Σιντ Κολάσινατς. Οι δύο ποδοσφαιριστές είδαν δύο τύπους να τους απειλούν με μαχαίρι, με σκοπό να τους ληστέψουν.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Λονδίνο, όταν ο Μεσούτ Οζίλ ενώ επέβαινε στη Mercedes G-Class του. Ο συμπαίκτης του στην Άρσεναλ, Σιντ Κολάσινατς, πετάχτηκε έξω από το όχημα, κυνήγησε τους δράστες και τους απομάκρυνε. Ο Οζίλ τρομαγμένος μπήκε στο τουρκικό εστιατόριο του Λονδίνου, Λίκια, και ζήτησε βοήθεια. “Ήταν σε τρελή κατάσταση, απολύτως τρομαγμένος, όπως θα ήταν ο καθένας εάν δεχόταν επίθεση με μαχαίρι. Έτρεχε για να σωθεί. Ένας Θεός ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί εάν τον έπιαναν”, υποστήριξε ένας υπάλληλος του εστιατορίου.

Δείτε το video της Daily Mail στο οποίο ο Κολάσινατς κυνηγά τους δράστες της επίθεσης:
Exit mobile version