Τζένη Μπαλατσινού: Η Πάτμος και η φωτογραφία από το σπίτι, το “καταφύγιό” της

LIFESTYLE

Τζένη Μπαλατσινού: Η Πάτμος και η φωτογραφία από το σπίτι, το “καταφύγιό” της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Τζένη Μπαλατσινού: Στο αγαπημένο της νησί, την Πάτμο, βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Τζένη Μπαλατσινού, προκειμένου να αποδράσει για λίγο από τις υποχρεώσεις της στην Αθήνα και να ξεκουραστεί.

28.07.2019 | 10:01

Τζένη Μπαλατσινού: Διακοπές στο αγαπημένο της νησί, την Πάτμο, το οποίο αποκαλεί δεύτερο σπίτι της κάνει η Τζένη Μπαλατσινού. Η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο, που πριν από ένα μήνα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, τα τελευταία χρόνια επιλέγει για τις καλοκαιρινές της διακοπές το νησί των Δωδεκανήσων για να περάσει μερικές ξένοιαστες και χαλαρές στιγμές με τα τρία της παιδιά. Πριν από λίγες ημέρες, η μεγάλη κόρη της Αμαλία, πόσταρε μία τρυφερή φωτογραφία που την έδειχνε αγκαλιά με τον μικρό της αδερφό, Μάξιμο, να κάνουν ηλιοθεραπεία σε μία από τις παραλίες του νησιού.

Η Τζένη Μπαλατσινού, θέλοντας να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως κάνει διακοπές, δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού της στην Πάτμο. Συγκεκριμένα, στην φωτογραφία βλέπει κανείς την Τζένη Μπαλατσινού με ένα λευκό φόρεμα να κρατά μια πράσινη τσάντα μπροστά σε ένα παράθυρο. Στην λεζάντα της φωτογραφίας αρκέστηκε να γράψει: «#light, #myhome».

Τζένη Μπαλατσινού: Η φωτο που ανέβασε στο Instagram

Τζένη Μπαλατσινού: Η τρυφερή φωτογραφία της Αμαλίας Κωστοπούλου με τον αδελφό της, Μάξιμο

Τζένη Μπαλατσινού: Η Πάτμος που την άφηνε να είναι ο εαυτός της

Το πανέμορφο κορίτσι, που έφυγε απ’ το σπίτι νωρίς για να βρεθεί εσωτερική σε αθλητικό σχολειό φτιαγμένη για πρωταθλητισμό στο τένις, ώσπου ένα ατύχημα στο πόδι ανέκοψε την μεγάλη πορεία της στα κορτ, ήταν πάντα, χαμηλόφωνο.

Τα μαθήματα φιλοσοφίας, άλλωστε, που έκανε με τον Στέλιο Ράμφο για 7 χρόνια, την έκαναν να αναπτύξει περισσότερο την ελευθερία μέσα της και τον ορισμό του σπουδαίου απ’ το επουσιώδες και το μη σημαντικό. Την Πάτμο την είχε αγαπήσει από πολύ νέα, αλλά μετά τον χωρισμό της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, βρήκε εκεί το ταιριαστό φόντο για τη δίκη της ύπαρξη.

Ξυπνούσε νωρίς το πρωί, αισθάνονταν το ξημέρωμα και τον πρωινό θαλασσινό αέρα, πήγαινε για τρέξιμο στην άκρη του γιαλού, επισκεπτόταν σε σιωπή το Μοναστήρι, διαλογιζόταν, έκανε το μπάνιο στη γαλαζοπράσινη θάλασσα, περνούσε χρόνο ουσίας με τα παιδιά της. Μάλιστα στο νησί αυτό, κοντά στο σπίτι της, κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες με τον Βασίλη Κικίλια, που σηματοδοτούσαν ένα σοβαρό συναισθηματικό δέσιμο.

Exit mobile version