Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μοσχάτο 20χρονη: Νεαρή έπεσε από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας
ΕΛΛΑΔΑ

Μοσχάτο 20χρονη: Νεαρή έπεσε από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας

Μοσχάτο 20χρονη: Μια 20χρονη κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο, όταν υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, βρέθηκε στο κενό από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στο Μοσχάτο.

Μοσχάτο 20χρονη: Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Μοσχάτο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μία 20χρονη έπεσε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Κεφαλληνίας. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο, αλλά και περιπολικό, με τις Αρχές να ερευνούν αν πρόκειται για δυστύχημα ή αυτοκτονία. Το επικρατέστερο σενάριο είναι αυτό της αυτοκτονίας. Η 20χρονη κοπέλα, που ζούσε με τη μητέρα της και τη μικρότερη αδερφή της, φέρεται, σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, να είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Οι αυτοκτονίες είναι στο καθημερινό αστυνομικό δελτίο και, αντί να μειώνονται, δυστυχώς έχουν διπλασιαστεί στα εννέα χρόνια της οικονομικής κρίσης, όπως δείχνουν τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής και του Παρατηρητηρίου Αυτοκτονιών του Κέντρου Ημέρας για την Πρόληψη της Αυτοκτονίας της Κλίμακας. Τα στοιχεία είναι αμείλικτα και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να αποφεύγουν το θέμα. Πάνω από 500 συνάνθρωποι μας αυτοκτονούν κάθε χρόνο, ενώ από το 2010 έως το 2016 σημειώθηκαν τουλάχιστον 3.473 αυτοκτονίες, με πιο συχνή μέθοδο τον απαγχονισμό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις