Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μόνικα Μπελούτσι σύντροφος: Ο πρώην και η ατάκα που της είπε για τις πλαστικές
LIFESTYLE

Μόνικα Μπελούτσι σύντροφος: Ο πρώην και η ατάκα που της είπε για τις πλαστικές

Μόνικα Μπελούτσι σύντροφος: Η 54χρονη Μόνικα Μπελούτσι χώρισε τον 36χρονο Νικoλά Λεφέμπρ όμως δεν μπορεί να ξεχάσει ένα πράγμα που της είχε πει για τις επεμβάσεις.

Μόνικα Μπελούτσι σύντροφος: Κατηγορηματικά όχι έλεγε στις πλαστικές επεμβάσεις η Ιταλίδα «θεά» της ομορφιάς Μόνικα Μπελούτσι. Ωστόσο, μετά το χωρισμό της από τον 36χρονο Γάλλο Νικολά Λεφέμπρ, δεν μπορεί να ξεχάσει αυτό που τις είχε πει για τις γυναίκες που καταφεύγουν στο “νυστέρι”, σύμφωνα με δημοσίευμα. «Όποιος κάνει αισθητικές επεμβάσεις, έχει τους λόγους του», έλεγε ο Λεφέρμπ.  Ο πρώην σύντροφός της με τα μακριά μαλλιά και την πλούσια γενειάδα είχε δώσει αυτή την απάντηση στη Μόνικα όταν του ζήτησε τη γνώμη του για τα μπότοξ που έχουν κάνει σχεδόν όλες οι συνομήλικές της στο Χόλιγουντ.

Όπως επισημαίνει το γαλλικό περιοδικό «Closer», η φράση αυτή έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό της 54χρονης Μόνικα Μπελούτσι. Θα της αλλάξει όμως τη γνώμη για τις αισθητικές επεμβάσεις; Θα υποκύψει στο νυστέρι η επιτομή της ομορφιάς;, όπως διερωτάται το περιοδικό. Η Μόνικα Μπελούτσι παραδέχτηκε τον χωρισμό της πρόσφατα, ωστόσο, το πρώην ζευγάρι διατηρεί καλές σχέσεις
Την ίδια στιγμή που ο πρώην σύζυγος της Μόνικα Μπελούτσι, Βενσάν Κασέλ απολαμβάνει το μωρό που απέκτησε με την κατά πολλά χρόνια νεότερή του Τίνα Κιουνάκι, η Ιταλίδα ηθοποιός χώρισε με τον νεαρό γκαλερίστα Νικολά Λεφέβρ, μετά από λίγους μήνες σχέσης.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Μόνικα Μπελούτσι σε συνέντευξή της στην Ιταλική εφημερίδα F. Η 54χρονη ηθοποιός και ο 37χρονος πρώην σύντροφός της έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση τον Μάρτιο στο Παρίσι. Τα σκανδαλοθηρικά media χαρακτήριζαν τον Λεφέβρ προστατευτικό και ευγενή χαρακτήρισαν  Το ζευγάρι είχε εμφανιστεί δημόσια στο ντεφιλέ με το οποίο ο οίκος Chanel αποχαιρέτησε τον Καρλ Λάγκερφελντ, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Η Μόνικα ξαναβρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του 36χρονου σκηνογράφου και ιδιοκτήτη γκαλερί στο Παρίσι, την ίδια στιγμή που ο Βενσάν Κασέλ ζούσε τον έρωτά του με το 21χρονο μοντέλο Τίνα Κιουνάκι.

View this post on Instagram

meu mundo

A post shared by @ tinakunakey on

Μόνικα Μπελούτσι σύντροφος: Η Μπελούτσι παραδέχτηκε τον χωρισμό της

«Αγαπάμε ο ένας τον άλλον και ο Νικολά μου έμαθε πολλά πράγματα. Έχει αληθινό καλλιτεχνικό ταλέντο αλλά η σχέση μας θα πάρει άλλον δρόμο τώρα, αυτόν της φιλίας για μια ζωή», δήλωσε η ίδια στην συνέντευξή της. Σε συνέντευξή της στο Paris Match η «αιώνια γυναίκα» Μόνικα Μπελούτσι είχε πει: «Ψάχνω για έναν κανονικό άντρα. Αυτόν που θα βγάλει έξω τα σκουπίδια, που θα πληρώσει τους λογαριασμούς και θα αναλάβει όλη την καθημερινότητα, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πάνω από όλα είμαι μια γυναίκα και μια μητέρα.

Ο άνθρωπος λοιπόν με τον οποίο μοιράζομαι τη ζωή μου δεν κάνει την ίδια δουλειά με μένα, αλλά ταξιδεύει πολύ. Κι ο ρυθμός της καθημερινότητάς του τού επιτρέπει να καταλάβει και τη δική μου», τονίζει στο γαλλικό περιοδικό.

Μόνικα Μπελούτσι: Οι καλύτερες ατάκες της 

Η ομορφιά για τις γυναίκες γίνεται πρόβλημα μόνο σε δύο περιπτώσεις: όταν δεν υπάρχει, και όταν δεν υπάρχει τίποτα άλλο, εκτός από την ομορφιά.

Το να νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου, δεν έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση, αλλά το πως νιώθεις μέσα σου. Είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος, γιατί βίωσα πολλή αγάπη προς το πρόσωπό μου, έχω μια πολύ μεγάλη οικογένεια.

Νιώθω πραγματικές στιγμές απόλαυσης στη ζωή μου, όταν τρώω παρέα με τους φίλους μου.

Για την ομορφιά δεν μπορεί να ειπωθεί ότι είναι φορτίο. Δεν είναι δίκαιο. Η ομορφιά είναι μια μεγάλη ευκαιρία, γι ‘αυτήν μπορούμε μόνο να νιώθουμε ευγνωμοσύνη. Η ομορφιά θα περάσει, πρέπει απλά να περιμένουμε. Όπως είπε κάποιος κάποιος σοφός, η δράση της διαρκεί μόνο τρία λεπτά, και στη συνέχεια θα πρέπει να μπορείς να κρατήσεις τα μάτια σου πάνω σου.

Δεν χρειάζεται να μισούμε τους ανθρώπους που ζηλεύουν, επειδή αναγνωρίζουν ότι είμαστε καλύτεροι.

Τι θα κάνω όταν γεράσω και η αντανάκλασή μου στον καθρέφτη δεν θα είναι πια όπως παλιά; Το ίδιο που έκανε και η μητέρα μου. Δεν θα κοιτάζομαι στον καθρέφτη, θα κοιτάζω τα παιδιά μου.

Όλοι χρειαζόμαστε την ψευδαίσθηση. Γι ‘αυτό αγαπάμε τις ταινίες.

Πάντα λέω στα νεαρά κορίτσια: «Μάθετε να αγαπάτε το σώμα σας». Το ιδανικό δεν υπάρχει, και οι γυναίκες με καμπύλες δεν είναι λιγότερο όμορφες από τις υπόλοιπες γυναίκες. Απλά πρέπει να μάθουμε να δεχόμαστε τον εαυτό μας έτσι όπως είναι.

Ποτέ δεν θα είμαι αδύνατη. Είμαι από τη φύση μου αρκετά τεμπέλα. Μου αρέσει να τρώω. Είμαι πραγματική – έτσι είμαι. Και δεν προτίθεμαι να γίνω κάτι άλλο.

Θα πρέπει να είμαστε επιεικείς. Στην τελική, τι είμαστε; Προσπαθούμε  να κρατήσουμε την ισορροπία μας πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, που κινείται με τρομακτική ταχύτητα και ταξιδεύει το σύμπαν. Ποιος θα μπορούσε σε μια τέτοια περίπτωση να είναι τέλειος;

Πρόσφατα, η κόρη μου μου είπε: «Μαμά, θέλω να γίνω σαν εσένα. Δεν θέλω να δουλέψω. Θέλω να γίνω μαμά, και όταν μεγαλώσω, η δουλειά μου θα είναι η κόρη μου. «

Ο χρόνος καταστρέφει τα πάντα. Για παράδειγμα, έχετε ένα όμορφο κόκκινο μήλο. Θα περάσει κάποιος καιρός και το μήλο θα σαρώσει, και θα σκουληκιάσει. Το ίδιο συμβαίνει και με τους ανθρώπους.

Δεν θα ήθελα με τίποτα, να ξαναγινόμουν 20 ετών.

Μόνικα Μπελούτσι: Λίγα λόγια για την Ιταλίδα καλλονή

Η Μπελούτσι γεννήθηκε στην Τσιττά ντι Καστέλλο, στην Ούμπρια της Ιταλίας, κόρη της Brunella Briganti ζωγράφου, και του Pasquale Bellucci που ήταν ιδιοκτήτης μιας εταιρίας με φορτηγά. Η Μόνικα ξεκίνησε ως μοντέλο στα 16 της ενώ φοιτούσε στο Liceo Classico. Θέλησε να γίνει δικηγόρος και συνέχισε το μόντελινγκ για να βοηθήσει οικονομικά τη φοίτησή της στο Πανεπιστήμιο της Περούτζια, αλλά ο πολυτελής τρόπος ζωής της την ώθησε να παρατήσει τις δικηγορικές σπουδές.

Μιλάει ιταλικά, γαλλικά, αγγλικά και φαρσί, και έχει παίξει σε ταινίες σε κάθε μια από αυτές τις γλώσσες, καθώς και στα αραμαϊκά.

Παντρεύτηκε τον φωτογράφο μόδας Claudio Carlos Basso το 1994. Ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Βενσάν Κασέλ που έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες μαζί της, ενώ έχει και δύο κόρες την Deva (γεννημένη το 2004) και την Leonie (γεννημένη το 2010). Το 2004, ενώ ήταν έγκυος στην κόρη της, πόζαρε γυμνή στην ιταλική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair, για να δείξει την αντίθεσή της στην απαγόρευση από την ιταλική νομοθεσία της δωρεάς σπέρματος.

Τον Απρίλιο του 2010 πόζαρε για άλλη μια φορά ημίγυμνη και ενώ ήταν έγκυος για την ιταλική έκδοση του περιοδικού Vanity Fair. Το 2003, η Βellucci κέρδισε το βραβείο Nastro d’ Argento β’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της ως Alessia στο Remember me, My love. Το 2006, εκτέλεσε χρέη κριτή στο 59ο Φεστιβάλ των Καννών. Το 2009, κέρδισε το βραβείο World Actress Award στο Women’s World Award.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις