Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στάη – Μητσοτάκης: Η φωτογραφία που άναψε φωτιές
ΕΛΛΑΔΑ

Στάη – Μητσοτάκης: Η φωτογραφία που άναψε φωτιές

Στάη – Μητσοτάκης: Η Έλλη Στάη απαντά αποστομωτικά στην Έλενα Ακρίτα.

Στάη – Μητσοτάκης: Συνεχίζεται ο πόλεμος δηλώσεων μεταξύ Έλλης Στάη και της Έλενας Ακρίτα. Αφορμή μια ανάρτηση της δεύτερης στο Instagram. Αυτή δείχνει μια με τον Πρωθυπουργό από την γιορτή της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς για τα 45 χρόνια από την αποκατάσταση του δημοκρατικού πολιτεύματος η γνωστή δημοσιογράφος είχε μια θερμή συνομιλία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στη φωτογραφία φαίνεται να του ψιθυρίζει κάτι στο αυτί ή να γελά. Τη συγκεκριμένη φωτογραφία σχολίασε η Έλενα Ακρίτα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Έλλη Στάη Κυριάκος Μητσοτάκης. Έρωτας χωρίς ανταπόκριση αν κρίνουμε από το ύφος του; Μετά απ’ αυτό πώς θα του πάρει συνέντευξη;».

Η Έλλη Στάη δεν θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητα όλα τα παραπάνω. Μέσα από τον δικό της λογαριασμό στο Instagram απάντησε αποστομωτικά. Όχι όμως επί της ουσίας, οφείλουμε να ομολογήσουμε. Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία από τις διακοπές της στην Πάτμο. Σε αυτή ποζάρει αγκαλιά με τη σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη. «Εγώ προτιμώ τη Μαρέβα» σχολίασε η δημοσιογράφος.

Στάη – Μητσοτάκης: Η άγνωστη σχέση της Έλλης Στάη με βουλευτή της ΝΔ

Στο Προεδρικό Μέγαρο η δημοσιογράφος έδωσε μια θερμή αγκαλιά στον νεοεκλεγέντα βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιο Λιβανό. Τι τους ενώνει; Το γεγονός ότι η Έλλη Στάη ήταν έγγαμη με τον πατέρα του κ. Λιβανού, Διονύση. Ο τελευταίος διετέλεσε βουλευτής στην ίδια περιοχή και με τη ΝΔ και με το ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις