Anne Hathaway: Η πανέμορφη ηθοποιός, είναι έγκυος – Μετά από “αγώνα”

LIFESTYLE

Anne Hathaway: Η πανέμορφη ηθοποιός, είναι έγκυος – Μετά από “αγώνα”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Anne Hathaway: Η 36χρονη ηθοποιός, που τον Μάιο απέκτησε το αστέρι της στο Χόλιγουντ, μοιράστηκε την ευχάριστη είδηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

26.07.2019 | 11:35

Anne Hathaway: Έγκυος στο δεύτερο παιδί της είναι η ηθοποιός Αν Χαθαγουέι αποκαλύπτοντας ωστόσο κάποια προβλήματα γονιμότητας.  Η 36χρονη ηθοποιός, που τον Μάιο απέκτησε το αστέρι της στο Χόλιγουντ, μοιράστηκε την ευχάριστη είδηση στον λογαριασμό της στο Instagram την Τετάρτη, με μια φωτογραφία που δείχνει την φουσκωμένη της κοιλιά σε μια selfie μπροστά σε έναν καθρέφτη. Έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας: «Δεν είναι για κάποια ταινία» και πρόσθεσε πως στέλνει «έξτρα αγάπη» σε όσους «αντιμετωπίζουν θέματα υπογονιμότητας και την κόλαση της σύλληψης ενός μωρού». «Σας παρακαλώ, να ξέρετε πως δεν ήταν μια απλή διαδρομή σε καμία από τις εγκυμοσύνες μου» έγραψε.

Χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της, καθώς δεν ανακοίνωσε ούτε πόσων μηνών είναι, ούτε πότε περιμένει να γεννήσει, αλλά ούτε και το φύλο του μωρού, η Χάθαγουεϊ ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της όπου φαίνεται καθαρά η εγκυμοσύνη της. Η 36χρονη ηθοποιός είναι παντρεμένη εδώ και έξι χρόνια με τον επίσης ηθοποιό Άνταμ Σούλμαν και έχουν ένα αγοράκι τριών ετών, τον Τζόναθαν.

Anne Hathaway: Ο λαμπερός γάμος το 2012

Αν Χάθαγουεϊ παντρεύτηκε παντρεύτηκε σε ηλικία 29 ετών, το 2012, τον τότε 31χρονο Άνταμ Σούλμαν στην Καλιφόρνια. Το σκηνικό ήταν άκρως ρομαντικό. Ο γάμος έγινε υπό το φως του δειλινού με θέα τον απέραντο ωκεανό στo Big Sur της περιοχής. Περισσότεροι από 100 φίλοι και συγγενείς ήταν προσκεκλημένοι σε ένα τριήμερο γαμήλιων εορτασμών. Κι όσο για την τελετή, έγινε σύμφωνα με το Εβραϊκό τελετουργικό υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας σε ένα παραπλήσιο κτήμα που είχε κλειστεί αποκλειστικά και μόνο για το γεγονός.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο vintage νυφικό της με την υπογραφή Valentino, ενώ η διακόσμηση ήταν εμπνευσμένη από την καταπράσινη φύση του Big Sur. «Είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του, μόνο ο Άνταμ διέλυσε εντελώς τα σχέδιά μου», είχε πει η σταρ για τη σχέση τους. «Πραγματικά αναζητούσα λίγο χρόνο για να μείνω μόνη μου και μετά ερωτεύτηκα σαν τη χαζή!».

Anne Hathaway: Το επικό σχόλιο

Αν Χαθαγουέι αποκάλυψε πρόσφατα το απίστευτο σχόλιο που της έκανε η Rihanna για το σώμα της. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen Degeneres και μεταξύ άλλων μίλησε για την ανασφάλεια που είχε σχετικά με το σώμα της, καθώς ήταν η πρώτη της ταινία μετά τη γέννηση του γιου της.

Όπως είπε, μόλις εμφανίστηκε στο γύρισμα, η Cate Blanchett και η Sandra Bullock της έκαναν κοπλιμέντα για την εμφάνισή της, αλλά το πιο απροσδόκητο σχόλιο ήρθε από τη Rihanna. “Θεέ μου, ο πισινός σου είναι σαν τον δικό μου”, της είπε. Όταν αυτό το σχόλιο έρχεται από τη Rihanna, μιλάμε φυσικά για ένα μοναδικό κοπλιμέντο. Το περιοδικό People την ονόμασε μια από τις πιο σημαντικές πρωτοεμφανιζόμενες σταρ του 2001. Εμφανίστηκε στην λίστα του περιοδικού με τις 50 πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο το 2006.

Exit mobile version