Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μάνος Παπαγιάννης: Ο ηθοποιός και η Αγγελική Δαλιάνη απενεργοποίησαν τα κινητά τους μετά τον φόνο
ΕΛΛΑΔΑ

Μάνος Παπαγιάννης: Ο ηθοποιός και η Αγγελική Δαλιάνη απενεργοποίησαν τα κινητά τους μετά τον φόνο

Μάνος Παπαγιάννης: ι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του δολοφόνου του 25χρονου Τούρκου κουρδικής καταγωγής που έχασε τη ζωή του στο καφέ του ηθοποιού, είναι σε εξέλιξη.

Μάνος Παπαγιάννης: Σε εξέλιξη συνεχίζουν να βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ σχετικά με την εν ψυχρώ δολοφονία που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην καφετέρια που διατηρεί ο Μάνος Παπαγιάννης στο Περιστέρι. Όπως έγινε μάλιστα γνωστό την Πέμπτη, το θύμα της επίθεσης είναι ένας 25χρονος Τούρκος υπήκοος, κουρδικής καταγωγής, ο οποίος ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία οκτώ χρόνια. Ο Μάνος Παπαγιάννης και η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη συνεχίζουν να είναι σοκαρισμένοι με την εν ψυχρώ δολοφονία και μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει καμία δημόσια δήλωση. Η εφημερίδα Espresso επιχείρησε να επικοινωνήσει τόσο με τον Μάνο Παπαγιάννη, όσο και με την Αγγελική Δαλιάνη, όπως οι δυο ηθοποιοί που βιώνουν δύσκολες ώρες, είχαν διαρκώς απενεργοποιημένα τα κινητά τους.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του δολοφόνου του 25χρονου Τούρκου κουρδικής καταγωγής που έχασε τη ζωή του από τις τρεις σφαίρες που δέχθηκε στο κεφάλι και την πλάτη το απόγευμα της Τετάρτης  στο Περιστέρι είναι σε πλήρη εξέλιξη.  Το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας αναζητά την ταυτότητα και τον ρόλο του ανθρώπου με τον οποίο καθόταν μαζί το θύμα στην καφετέρια μέχρι τη στιγμή που εμφανίσθηκε ο δολοφόνος και αν αυτός ο άνθρωπος είχε λειτουργήσει ως «δόλωμα» για να παρασύρει στο συγκεκριμένο σημείο, τη συγκεκριμένη ώρα το θύμα.

Περιστέρι: Μαρτυρία για τον φόνο

Αυτό που προσπαθούν, παράλληλα, οι αστυνομικοί είναι να «χαρτογραφήσουν» το παρελθόν του 25χρονου ελπίζοντας ότι εκεί ίσως βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στα κίνητρα ή και την ταυτότητα του δολοφόνου. Ήδη την Πέμπτη κατέθεσε στη ΓΑΔΑ η σύζυγος του 25χρονου η οποία επίσης κατάγεται από την Τουρκία και δεν αποκλείεται να κληθεί ξανά από τους αστυνομικούς καθώς όσο περνούν οι ημέρες θα συνέρχεται από το σοκ της δολοφονίας του νεαρού Τούρκου.

Μάνος Παπαγιάννης: Τι είπε η δικηγόρος του ζευγαριού

Η συνήγορος του Mάνου Παπαγιάννη Γιάννα Παναγοπούλου δήλωσε στην εκπομπή Καλοκαίρι #not στο Open: «Ο κος Παπαγιάννης είναι σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη, πλην όμως, αμέσως έφτασε στο σημείο, διαχειρίστηκε με πολύ ψυχραιμία και σύνεση το περιστατικό, ήταν στο πλευρό των συνεργατών του, συνεργάστηκε με τις Αρχές που διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση. Σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη, δυστυχώς είναι δυσάρεστες ειδήσεις αυτές, αλλά όπως ξέρετε είναι μια καθημερινότητα όπως έχουν γίνει τα πράγματα, έχει αυξηθεί κατά πολύ η εγκληματικότητα στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις