Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αγγελική Δαλιάνη: Σε άσχημη κατάσταση η ηθοποιός και ο σύζυγός της – Οι Αρχές “βλέπουν” σε βίντεο τον δράστη
ΕΛΛΑΔΑ

Αγγελική Δαλιάνη: Σε άσχημη κατάσταση η ηθοποιός και ο σύζυγός της – Οι Αρχές “βλέπουν” σε βίντεο τον δράστη

Αγγελική Δαλιάνη: Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι δράστης και θύμα, κάθονταν στο ίδιο τραπέζι της καφετέριας του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη και της συζύγου του Αγγελικής Δαλιάνη.

Αγγελική Δαλιάνη: Στις σκληρές σκηνές ενός βίντεο από κάμερα ασφαλείας, στηρίζονται πολλές από τις ελπίδες των αστυνομικών της Ασφάλειας, οι οποίοι προσπαθούν να εξιχνιάσουν την εν ψυχρώ δολοφονία αλλοδαπού θαμώνα από άγνωστο έως τώρα εκτελεστή, στην καφετέρια του γνωστού ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη, στο Περιστέρι.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί στο βίντεο αυτό “βλέπουν” το πρόσωπο του δολοφόνου ο οποίος πλησίασε και πυροβόλησε το θύμα από πίσω δύο ή τρεις φορές, αφήνοντάς το νεκρό. Όπως προέκυψε από την δακτυλοσκοπική εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια, το θύμα της δολοφονικής επίθεσης μπροστά στα μάτια έντρομων υπαλλήλων και θαμώνων, που κυριεύτηκαν από πανικό, είναι 25χρονος Τούρκος, κουρδικής καταγωγής. Για το θύμα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είχε προσαχθεί μόνο για παράνομη είσοδο στη χώρα το 2018.

Ποιες δραστηριότητες ανέπτυξε στη συνέχεια, είναι το ζητούμενο από την Ασφάλεια για να οριοθετήσει και το χώρο όπου θα κινηθούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του ψυχρού και ψύχραιμου δράστη. Ωστόσο, αργά το βράδυ επήλθε και πλήρης ανατροπή ως προς τις αρχικές πληροφορίες που συνέθεταν το αιματηρό σκηνικό του τρόμου για τις συνθήκες υπό τις οποίες διαπράχθηκε η δολοφονία, στο Περιστέρι.

Έλεγαν ότι δράστης και θύμα κάθονταν στο ίδιο τραπέζι

Αρχικά οι πληροφορίες που είχαν μεταδοθεί ανέφεραν ότι δράστης και θύμα, αρκετά πριν από τη δολοφονία, κάθονταν στο ίδιο τραπέζι της καφετέριας του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη και της συζύγου του Αγγελικής Δαλιάνη, επίσης ηθοποιού και συζητούσαν. Πρόσθεταν ακόμη ότι σε κάποια στιγμή μετέπειτα δράστης έφυγε και επέστρεψε και τότε άρχισε να πυροβολεί τον άνθρωπο με τον οποίο λίγο νωρίτερα έπινε καφέ!

Η κάμερα ανατρέπει το σκηνικό

Όμως, η προσεκτική προσέγγιση των γεγονότων και οι σκηνές, που καταγράφηκαν από την κάμερα, ανατρέπουν πλήρως αυτό το σκηνικό. Αφού συζήτησαν, ο φίλος του θύματος χωρίς να συμβεί το πάρα μικρό αποχώρησε και τώρα αναζητείται για να βοηθήσει τις έρευνες αν ήξερε ή είχε αντιληφθεί κάτι. Αυτή την ευκαιρία περίμενε ο δολοφόνος, ο οποίος παραμόνευε μέσα στο κατάστημα, παριστάνοντας ίσως, τον πελάτη ή είδε από τη τζαμαρία την αποχώρηση και όρμησε.

Άρχισε να πυροβολεί

Εμφανίστηκε πίσω από τον αμέριμνο Τούρκο κουρδικής καταγωγής και άρχισε να πυροβολεί. Οι σφαίρες βρήκαν το άτυχο θύμα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία και έπεσε νεκρός πάνω στο τραπέζι. Προφανώς το όπλο του δολοφόνου έπαθε εμπλοκή και ενώ έβλεπε τον 25χρονο πεσμένο πάνω στο τραπέζι, λένε οι πληροφορίες ότι τον χτύπησε, ενέργεια που δείχνει μένος και μίσος, με τη λαβή του όπλου.

Η γεμιστήρα στα χέρια της Ασφάλειας

Τότε, έπεσε από το όπλο η γεμιστήρα, την οποία δεν καθυστέρησε να πάρει μαζί του κι έτσι έμεινε στα χέρια της αστυνομίας ως στοιχείο που μπορεί να “δώσει” αποτυπώματα και DNA του δολοφόνου ή και αυτών που τον είχαν ακουμπήσει τον προηγούμενο καιρό. Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, δευτερόλεπτα μετά την δολοφονία, αυτόπτες μάρτυρες τρέχουν να απομακρυνθούν ενώ ο ίδιος με ψυχρότητα, κατάφερνε να διαφύγει.

Πώς βρέθηκε το θύμα στην καφετέρια

Εκείνο που απασχολεί ιδιαίτερα τους ερευνητές της Ασφάλειας Αττικής, είναι, πέρα από το είδος των δραστηριοτήτων του θύματος, να πληροφορηθούν και το πώς βρέθηκε στην καφετέρια. Εκφράζεται η υποψία ότι ίσως είχε κλειστεί από κάποιος στον 25χρονο ραντεβού για τη δήθεν “διευθέτηση” κάποιας διαφοράς, αλλά στην πραγματικότητα να ήταν προαποφασισμένο ραντεβού θανάτου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις