Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αγγελική Δαλιάνη: Οι Αρχές ξεσκονίζουν το μαγαζί στο Περιστέρι – Βίντεο ντοκουμέντο, δευτερόλεπτα μετά την εκτέλεση
ΕΛΛΑΔΑ

Αγγελική Δαλιάνη: Οι Αρχές ξεσκονίζουν το μαγαζί στο Περιστέρι – Βίντεο ντοκουμέντο, δευτερόλεπτα μετά την εκτέλεση

Αγγελική Δαλιάνη: Εν ψυχρώ εκτέλεση στην καφετέρια που διατηρεί ο ηθοποιός, Μάνος Παπαγιάννης μαζί με την σύζυγό του, Αγγελική Δαλιάνη στο Περιστέρι.

Αγγελική Δαλιάνη: “Παγωμένο” παραμένει το πανελλήνιο από την άγρια δολοφονία ενός Τούρκου κουρδικής καταγωγής σε καφετέρια που ανήκει στον Μάνο Παπαγιάννη και την Αγγελική Δαλιάνη, στο Περιστέρι. Μάλιστα, ένα βίντεο-ντοκουμέντο, δευτερόλεπτα μετά την άγρια δολοφονία, δείχνει τις στιγμές πανικού στο Περιστέρι. Θαμώνες προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβεί, ενώ κάποιοι άλλοι έχουν καταγραφεί από κοντινές κάμερες ασφαλείας να εγκαταλείπουν το σημείο τρέχοντας.

Κάποιοι άλλοι βγαίνουν από τα αυτοκίνητά τους για να δουν τι συμβαίνει μετά την άγρια δολοφονία του 25χρονου Τούρκου. Οι άνδρες της ΕΛΑΣ είναι στο σημείο που είναι δολοφονημένος ο άνδρας και πεσμένος πάνω στο τραπέζι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας δεν ήταν το ίδιο άτομο με αυτό που έπινε λίγα λεπτά νωρίτερα καφέ το θύμα.

Περιστέρι – φόνος: Το βίντεο ντοκουμέντο της δολοφονίας

Ο δράστης αποχωρεί, το θύμα παραμένει

Όπως φαίνεται λοιπόν σε κάμερα ασφαλείας δράστης και θύμα για κάποια ώρα κάθονταν μαζί στην καφετέρια και συνομιλούσαν. Κάποια στιγμή ο δράστης σηκώνεται από το τραπέζι και αποχωρεί, ενώ το θύμα παραμένει. Μάλιστα το θύμα έχει πλάτη προς τον δρόμο, οπότε δεν είχε οπτική επαφή για το αν κάποιος τον πλησίαζε. Λίγη ώρα αργότερα στα πλάνα που έχει καταγράψει το βίντεο ασφαλείας φαίνεται ένας άνδρας να πλησιάζει το θύμα από πίσω και έξω από την καφετέρια και να τον πυροβολεί.

Στη συνέχεια και αφού το θύμα έχει πέσει πάνω στο τραπεζάκι της καφετέριας ο δράστης πηδάει το πεζούλι, μπαίνει μέσα στη καφετέρια και χτυπάει με τη λαβή του όπλου το θύμα. Κατά τη διάρκεια των χτυπημάτων έπεσε στο πάτωμα της καφετέριας η γεμιστήρα του όπλου, προφανώς χωρίς ο δράστης να μπορέσει να το καταλάβει, αφού τράπηκε σε φυγή και την άφησε εκεί.

Αγγελική Δαλιάνη: Τι είπε η δικηγόρος του ζευγαριού

Η μαφιόζικη εκτέλεση άνδρα μέσα στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι έχει σοκάρει την κοινή γνώμη.

Τόσο ο Μάνος Παπαγιάννης όσο και η σύζυγός του, επίσης ηθοποιός, Αγγελική Δαλιάνη είναι ακόμα σοκαρισμένοι μετά την εν ψυχρώ και σε κοινή θέα δολοφονία στο μαγαζί που έχουν ανοίξει στο Περιστέρι. Δεν περίμεναν ποτέ πως θα συνέβαινε κάτι τέτοιο στον χώρο τους, τον οποίο επισκέπτονται καθημερινά πολλοί πελάτες.

Όπως είπε η δικηγόρος του ηθοποιού, Γιάννα Παναγοπούλου, στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» του Open με την Κατερίνα Ζαρίφη, ο Μάνος Παπαγιάννης μπορεί να υπέστη μεγάλο σοκ, όμως προέβη με ψυχραιμία στις προβλεπόμενες ενέργειες βοηθώντας τις Αρχές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις