Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ντε Ρόσι – Μπόκα: Υπέγραψε, υποκλίθηκε στον Μαραντόνα και μπήκε στο «Μπομπονέρα» (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντε Ρόσι – Μπόκα: Υπέγραψε, υποκλίθηκε στον Μαραντόνα και μπήκε στο «Μπομπονέρα» (vid)

Ντε Ρόσι - Μπόκα: Η μεταγραφή του Ντανιέλε Ντε Ρόσι στην Μπόκα ανακοινώθηκε με ένα συγκλονιστικό βίντεο στο twitter

Ντε Ρόσι – Μπόκα: Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι νιώθει δικαίως ένας από τους πιο τυχερούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Έπειτα από 18 χρόνια στην αγαπημένη του Ρόμα, έκανε το υπερατλαντικό ταξίδι για να υπογράψει στη θρυλική Μπόκα Τζούνιορς. Κάποια στιγμή στο παρελθόν το είχε ξεστομίσει ως μακρινό όνειρο. Από σήμερα (26/07) είναι πραγματικότητα. Όποιος ποδοσφαιριστής και να δει το βίντεο καλωσορίσματος που του επιφύλαξε η ομάδα της Αργεντινής, σίγουρα θα ζηλέψει. Πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση του Ντε Ρόσι και να βιώσουν αυτή την απίστευτη εμπειρία… ζωής.

Στο συγκλονιστικό βίντεο οι άνθρωποι της Μπόκα έχουν συνδέσει το σύλλογο, τον κόσμο, τον Ντε Ρόσι, τη Ρόμα και τον Μαραντόνα με ένα μοναδικό τρόπο. Επί της ουσίας ο Ιταλός ποδοσφαιριστής υπέγραψε το νέο συμβόλαιό του, υποκλίθηκε στον Ντιέγκο Μαραντόνα και μπήκε στο «Μπομπονέρα». Εκεί που θα ζήσει από εδώ και στο εξής τις επόμενες μεγάλες στιγμές της καριέρας του. Γι’ αυτό και ο ίδιος δήλωσε ότι ανυπομονεί για το ντεμπούτο του.

https://twitter.com/BocaJrsOficial/status/1154802782190354432?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1154802782190354432&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sport24.gr%2Ffootball%2FArgentini%2Fmpoka-anakoinwthhke-o-nte-rosi-me-ekplhktiko-vinteo.5567817.html

Ευνοϊκή συμφωνία

Μπροστά σε αυτή την απίστευτη μεταγραφική ιστορία ο Ντε Ρόσι πέτυχε και έναν ιδιαίτερα θετικό όρο στο συμβόλαιό του. Η συμφωνία με την Μπόκα έχει ισχύ μέχρι τον Μάρτιο του 2020 και η αμοιβή του θα είναι 500.000 ευρώ. Όμως εκείνο που έχει περισσότερη σημασία είναι ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να διακοπεί η συνεργασία, αν τυχόν τον ζητήσει κάποια ιταλική ομάδα. Ο 36χρονος αμυντικός μέσος πάντως έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, χάρη στη φιλία που διατηρούσε με τον Νικολάς Μπουρντίσο. Η σημερινός αθλητικός διευθυντής της Μπόκα ήταν συμπαίκτης με τον Ντε Ρόσι στη Ρόμα από το 2009 μέχρι το 2014.

Το πρωτάθλημα στην Αργεντινή ξεκινάει ξημερώματα Σαββάτου (27/07). Η Μπόκα πάντως υποδέχεται την Δευτέρα (δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα της Κυριάκης, ώρα Ελλάδας) την Ουρακάν στο «Μπομπονέρα» και ο Ντε Ρόσι θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση από την ατμόσφαιρα του εκπληκτικού γηπέδου. Την 1η Σεπτεμβρίου έχει οριστεί το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς στο «Μουνουμεντάλ» που είναι η έδρα της Ρίβερ Πλέιτ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις