Μεσούτ Εζίλ: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι και τον έσωσε ο Κολάσινατς! (vid)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεσούτ Εζίλ: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι και τον έσωσε ο Κολάσινατς! (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λευτέρης Αμπατζής

Μεσούτ Εζίλ: Άγνωστοι επιτέθηκαν με μαχαίρι στον Μεσούτ Εζίλ στο κέντρου του Λονδίνου αλλά ο συμπαίκτης του Σιντ Κολάσινατς ανέλαβε να τον προστατέψει

26.07.2019 | 12:42

Μεσούτ Εζίλ: Απίστευτο ήταν το σκηνικό που εξελίχθηκε στο κέντρο του Λονδίνου το μεσημέρι της Πέμπτης (25/08) με πρωταγωνιστές τον Μεσούτ Εζίλ και τον Σιντ Κολάσινατς της Αρσεναλ. Δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες τους καταδίωξαν για περίπου δύο χιλιόμετρα και τους απείλησαν με μαχαίρι. Ο Εζίλ πάρκαρε έξω από ένα τουρκικό εστιατόριο, το οποίο προφανώς γνωρίζει. Όταν όμως διαπίστωσε ότι ο ένας από τους αγνώστους του άνοιξε την πόρτα και κρατούσε μαχαίρι, τρομοκρατήθηκε.

Οι δράστες βέβαια δεν είχαν υπολογίσει στο θράσος και το θάρρος του Κολάσινατς, που βγήκε να τους αντιμετωπίσει με γυμνά χέρια (φωτό κάτω). Ο Βόσνιος αμυντικός φάνηκε να ελέγχει απόλυτα την κατάσταση, σε αντίθεση με τον συμπαίκτη του που έτρεξε να βρει καταφύγιο στο εστιατόριο. Οι άγνωστοι τελικά μόλις είδαν ότι δεν μπορούν να τα βάλουν με τον Κολάσινατς τράπηκαν σε φυγή. Και το σκηνικό τελείωσε λίγο αργότερα με την εμφάνιση της αστυνομίας.

Τρομαγμένος ο Εζίλ

Ο Εζίλ τρόμαξε αρχικά όταν είδε τους μοτοσικλετιστές να τον έχουν βάλει στη μέση, ενώ βρισκόταν εν κινήσει. Το αποκορύφωμα όμως ήταν όταν διαπίστωσε πως τον απειλούσαν με μαχαίρι. «Ήταν σε τρελή κατάσταση, απολύτως τρομαγμένος, όπως θα ήταν ο καθένας εάν δεχόταν επίθεση με μαχαίρι. Έτρεχε για να σωθεί. Ένας Θεός ξέρει τι θα μπορούσε να συμβεί εάν τον έπιαναν» έλεγε αργότερα υπάλληλος του εστιατορίου στο οποίο κατέφυγε ο Γερμανός μεσοεπιθετικός.

Το θέμα το έβγαλε στη δημοσιότητα μαζί με ένα βίντεο μικρής διάρκειας η «Daily Mail». Εκεί φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο Εζίλ προσπαθεί να απομακρύνει το αυτοκίνητό του και να σώσει τον εαυτό του, ενώ ο Κολάσινατς δίνει τη δική του μάχη. Βέβαια, ο Βόσνιος εκτός ότι ξέρει να αντιμετωπίζει οποιουδήποτε είδους επιθετικούς, έχει μεγαλώσει και τελείως διαφορετικά στην πατρίδα του. Στην παιδική του ηλικία είχε αντιμετωπίζει πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις. Όχι σαν τον Εζίλ που παρά τις τουρκικές ρίζες του, είναι επί της ουσίας γερμανοθρεμμένος.

Exit mobile version