Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει: Ποιοι χαρακτήρες θα λείπουν από τη σειρά

LIFESTYLE

Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει: Ποιοι χαρακτήρες θα λείπουν από τη σειρά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει: Τo "Καφέ της Χαράς" είναι η σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά που προβλήθηκε από το 2003 ως το 2006 στον ΑΝΤ1 και αναμένεται να επιστρέψει.

25.07.2019 | 09:46

Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει: To “Καφέ της Χαράς” είναι η σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά που προβλήθηκε από το 2003 ως το 2006 στον ΑΝΤ1. Αναμένεται να επιστρέψει στον σταθμό με νέα επεισόδια για να γιορτάσει τα 30 χρόνια του. Ο δημιουργός της σειράς, καλείται συνεχώς να απαντήσει στις ερωτήσεις δημοσιογράφων για τον 4ο κύκλο της σειράς που θα αποτελείται από 25 επεισόδια.

Ο 4ος κύκλος της σειράς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιανουαρίου του 2020, με βασικούς πρωταγωνιστές τη Βάλια και τον Μανωλάκη. Αρκετοί από τους ηθοποιούς που πλαισίωναν τη σειρά τα χρόνια της επιτυχίας, προβλέπεται να συμμετέχουν και πάλι. Ωστόσο, οι χαρακτήρες της Γωγώς και της Ματούλας, δεν θα είναι ενσωματωμένοι στο έργο, καθώς οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται εκτός Ελλάδας.

Η πρώτη ζει στη Ρωσία και η δεύτερη στη Νέα Υόρκη. Αυτό επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του στην εκπομπή και ο Χάρης Γρηγορόπουλος, ο «Τρελαντώνης» της σειράς. «Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να δείτε το καφέ της Χαράς, το χωριό, τους ανθρώπους του χωριού πώς είναι μετά από τόσα χρόνια και σε τι καταστάσεις είναι μπλεγμένοι. Είναι δυο κορίτσια που λείπουν από τη χώρα, η Γωγώ είναι στη Ρωσία και η Ματούλα στη Νέα Υόρκη», είπε χαρακτηριστικά.

Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει: Τι είπε ο Χάρης Ρώμας για την απουσία των κοριτσιών

Μιλώντας στην εκπομπή Καλοκαίρι#νοτ, ο Χάρης Ρώμας απάντησε στις επίμαχες ερωτήσεις του δημοσιογράφου και δείτε τι απαντάει σχετικά με τη σειρά και τους χαρακτήρες της”Θα το δείτε και σας ευχαριστώ που το περιμένετε. Κι εμείς περιμένουμε να το ξεκινήσουμε, το δουλεύουμε μανιωδώς και με μεγάλη χαρά το κάνουμε. Και πιστεύω και το κοινό θα χαρεί πολύ να το δει έτσι όπως το ετοιμάζουμε”.

Ο Χάρης Ρώμας στη συνέχεια κλήθηκε να σχολιάσει την διαπίστωση της δημοσιογράφου της εκπομπής του Open «Καλοκαίρι #Not». “Δυστυχώς, δε θα είναι δύο χαρακτήρες που ξέραμε στη σειρά. Απ’ όσο ξέρω, δε θα είναι η Γωγώ και η Ματούλα”. Το βλέμμα του φανέρωσε πόσο τον κούρασαν οι απαντήσεις των δημοσιογράφων.

“Τι θα πει δυστυχώς; Το σενάριο φτιάχνεται. Σύμφωνα με τις ανάγκες του πρέπει να είναι ανανεωμένο. Μακάρι να ήταν τα κορίτσια, ήταν εξαιρετικές. Και άλλοι μπορεί να λείψουν, αλλά ο βασικός κορμός και ο περισσότερος κόσμος θα είναι εκεί”, σημείωσε ο Χάρης Ρώμας.

Exit mobile version