Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νατσάκος – POL: Η ανήθικη πρόταση που του έκαναν έναντι χιλίων ευρώ
LIFESTYLE

Νατσάκος – POL: Η ανήθικη πρόταση που του έκαναν έναντι χιλίων ευρώ

Νατσάκος - POL: Ο Αλέξανδρος Νατσάκος, πρώην παίχτης του Power of Love, σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town Κύπρου, αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί ανήθικη πρόταση.

Νατσάκος – POL: Ο Αλέξανδρος Νατσάκος, έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον περσινό κύκλο του «Power of Love». Αυτό που τον έκανε να ξεχωρίζει ήταν τα τατουάζ που στόλιζαν μεγάλο μέρος του κορμιού του. Βέβαια, μεγάλο ενδιαφέρον είχε και η σχέση του εντός και εκτός παιχνιδιού, με την Μαρίνα Βεάζογλου. Οι δυο τους, δήλωναν full in love μέσα στο παιχνίδι. Λίγο καιρό αφότου βγήκαν, η σχέση τους τελείωσε και ο καθένας ακολούθησε τον δρόμο του.

Ο Αλέξανδρος Νατσάκος, λοιπόν, μιλώντας στο Down Town Κύπρου και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Πρίφτη, έκανε αποκαλύψεις για την ανήθικη πρόταση που δέχτηκε. Πολλοί επώνυμοι έχουν εξομολογηθεί τους τελευταίους μήνες για τις ανήθικες προτάσεις που δέχονται μέσω των social media. Ανάμεσα τους, η Κόνι Μεταξά και η Ξανθή Τζερεφού από το GNTM.

Νατσάκος – POL: Η ανήθικη πρόταση που κόστισε 1.000 ευρώ

“Καλά, μην το πιάσουμε αυτό το θέμα. Ξέρεις τι γίνεται στα social; Τις προάλλες μου έστειλαν ένα μήνυμα, όπου έλεγε “Αν έρθεις να κοιμηθείς μαζί μου, θα σου δώσω 1.000 ευρώ”. Τι να πω, πού έχουμε φτάσει πια; Αυτά βλέπω και γελάω! Δεν ξέρω πώς να αντιδράσω όταν τα διαβάζω αυτά. Τα προσπερνώ όμως. Ανήθικη πρόταση πια κάνουν σε όλους. Λίγο ωραίος να είσαι και γίνεται χαμός. Φίλε, δεν υπάρχει άντρας στον πλανήτη που να μην του έχει γίνει ανήθικη πρόταση”.

Όσον αφορά την ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν θεωρεί τον εαυτό του, ωραίο, έδωσε την απάντηση του με αφοπλιστική ειλικρίνεια. “Αντικειμενικά, νομίζω πως «μετράω». Όμως επειδή δεν έχω έπαρση, θα σου πω ότι υπάρχουν και ωραιότεροι”.

Αλέξανδρος Νατσάκος: “Δεν είμαι γκέι. Είμαι ξεκάθαρος στις προτιμήσεις μου”

Ο Αλέξανδρος Νατσάκος έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της Κύπριας Παντελίτσας Παντελή. Η νεαρή κοπέλα είναι στιλίστρια και fashion editor, η οποία μοιράζεται μαζί του την ίδια αγάπη για τα tattoos. Στη συνέντευξη του, μίλησε ανοιχτά και για τη σχέση τους με την Παντελίτσα, την απόσταση αλλά και την συγκατοίκηση που σκέφτονται.

Πολλοί αποκαλούν τον 27χρονο ως gay icon και όπως ήταν φυσικό, ο δημοσιογράφος δεν παρέλειψε να τον ρωτήσει ποια η άποψη του σε αυτό τον χαρακτηρισμό. “Δεν είμαι gay, έχω σχέση με την Παντελίτσα. Επίσης, δεν έχω κανένα θέμα με τους gay. Ακόμα και κάποιοι άντρες που με προσέγγισαν στο παρελθόν ερωτικά, στην πορεία τους έκανα φίλους μου. Είμαι ξεκάθαρος στις σεξουαλικές μου προτιμήσεις. Σε λίγο θα μας χρεώνουν και τον αέρα που αναπνέουμε”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις