Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μάνος Παπαγιάννης: 25χρονος Τούρκος ο άντρας που δολοφονήθηκε στο μαγαζί του στο Περιστέρι
Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΘΥΜΑ

Μάνος Παπαγιάννης: 25χρονος Τούρκος ο άντρας που δολοφονήθηκε στο μαγαζί του στο Περιστέρι

Μάνος Παπαγιάννης: Ανατρέπονται τα έως τώρα δεδομένα για την εν ψυχρώ δολοφονία στην καφετέρια του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη στο Περιστέρι.

Μάνος Παπαγιάννης: Ένας 25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής είναι το θύμα της “μαφιόζικης” δολοφονίας σε καφετέρια ηθοποιών (του Μάνου Παπαγιάννη και της συζύγου του Αγγελικής Δαλιάνη) στο Περιστέρι την Τετάρτη. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το θύμα της δολοφονίας και τώρα εξετάζουν αν πρόκειται για σεσημασμένο. Την ίδια στιγμή είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την ταυτότητα των δραστών. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αστυνομικοί ανακάλυψαν πως ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας δεν ήταν το ίδιο άτομο με αυτό που έπινε λίγα λεπτά νωρίτερα καφέ το θύμα.

Τα τελευταία στοιχεία αναφέρουν πως ο άνδρας που ήταν μαζί με το θύμα στη καφετέρια είχε κανονίσει το ραντεβού και ουσιαστικά είχε στήσει το σκηνικό της δολοφονίας, αφού είχε βάλει το θύμα να κάθεται με την πλάτη στο δρόμο, από το σημείο δηλαδή που θα ερχόταν ο δολοφόνος. Το θύμα, είναι Τούρκος υπήκοος, κουρδικής καταγωγής που είχε σημανθεί στο παρελθόν για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα και είναι γεννημένος το 1994.

Μάνος Παπαγιάννης: Το χρονικός του εγκλήματος στο μαγαζί του ηθοποιού

Το θύμα κάθεται ανυποψίαστο στην καφετέρια όταν ένας άλλος άνδρας εισβάλλει μέσα στην καφετέρια και μάλιστα αρχίζει να πυροβολεί απέξω. Πιθανότατα ο δράστης είτε να ήταν συνεννοημένος με τον άνδρα που αποχώρησε και είχαν στήσει παγίδα στο θύμα. Ο δράστης, κοντά στην ταυτοποίηση του οποίου είναι οι αρχές δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει τα χαρακτηριστικά του. Αρχικά πυροβόλησε το θύμα στην πλάτη και στην συνέχεια στο κεφάλι. Η μανία του ήταν τόσο μεγάλη που αφού είχε πυροβολήσει το θύμα άρχισε να τον χτυπάει με την λαβή του όπλου βρίζοντάς τον. Την ώρα που εκτυλίσσονταν όλα αυτά μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων ο ψυχρός εκτελεστής τους κάλεσε να μην φοβούνται! Δεν έδειχνε να τον νοιάζει αν είχαν δει το πρόσωπό του και αν θα τον αναγνώριζαν στην συνέχεια.

Ο γεμιστήρας του όπλου του βρέθηκε κάτω από το τραπέζι ενώ εκείνος έφυγε άλλοι λένε με μηχανή και άλλοι με τα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μάνος Παπαγιάννης: Έγκλημα στο καφέ που διατηρεί (Φωτο: Eurokinissi)

)

Στα ίχνη του δολοφόνου η ΕΛΑΣ

Το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών βρίσκεται «πολύ κοντά» στην ταυτοποίηση του δολοφόνου. Όπως προκύπτει τόσο από τα βίντεο που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία, μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ο δολοφόνος έβγαλε ένα εννιάρι πιστόλι και πυροβόλησε τρεις φορές το θύμα του. Ηταν σε τέτοια έξαλλη κατάσταση που του έπεσε ο γεμιστήρας του πιστολιού και τότε άρχισε να χτυπά τον τραυματισμένο βαριά στόχο του με το όπλο στο κεφάλι. Μάλιστα, οι έντρομοι θαμώνες που είχαν δει αυτή την αγριότητα να εξελίσσεται μπροστά τους άκουσαν τον δολοφόνο να λέει στο θύμα του: «Πάρτα ρε π….» Ο δράστης αιφνιδίασε το θύμα σε τέτοιο βαθμό που εκείνος δεν πρόλαβε καν να σηκωθεί από την καρέκλα του και έπεσε μπρούμυτα στο τραπέζι μπροστά του, αιμόφυρτος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις