Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έγκλημα τουρίστας: Αρνείται τα πάντα η Γαλλομαροκινή – “Μόνος του χτυπήθηκε με το ψαλίδι”
ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα τουρίστας: Αρνείται τα πάντα η Γαλλομαροκινή – “Μόνος του χτυπήθηκε με το ψαλίδι”

Έγκλημα τουρίστας: Στην Γαλλομαροκινή ασκήθηκε από τον εισαγγελέα δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, ενώ η ίδια, ζήτησε να της οριστεί δικηγόρος με τον οποίο και "θα μιλήσει".

Έγκλημα τουρίστας: Ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα οδηγείται σήμερα η 44χρονη Γαλλομαροκινή γυναίκα, η οποία συνελήφθη και κατηγορείται για την ανθρωποκτονία με θύμα τον Γάλλο σύντροφό της, 56 ετών, με ψαλίδι, σε δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμεναν στη Νότια Κρήτη.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Παρά το γεγονός ότι η 44χρονη αρνείται από την πρώτη στιγμή ότι εκείνη ήταν που χτυπούσε συνεχώς με το ψαλίδι τον σύντροφό της σε δωμάτιο ξενοδοχείου στον Τσούτσουρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου και βέβαια ο ιατροδικαστής είναι απόλυτα πεπεισμένοι για το τι συνέβη τη μοιραία νύχτα. Στην ίδια ασκήθηκε από τον εισαγγελέα δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, ενώ η ίδια, ζήτησε να της οριστεί δικηγόρος με τον οποίο και “θα μιλήσει”  είπε, προτού βρεθεί, ενώπιον των δικαστικών λειτουργών. Και εκεί αναμένεται να υποστηρίξει όσα έχει πει εν μέσω πολλών προβλημάτων συμπεριφοράς, στους αστυνομικούς.

Ότι δηλαδή, ο 56χρονος Γάλλος αυτοτραυματίστηκε μπροστά στην ίδια που είχε πάθει σοκ και ότι ήταν αδύνατο να τον σταματήσει καθώς ο φίλος της  είχε πάθει αμόκ. Είπε στους αστυνομικούς, που τη βρήκαν να έχει τυλίξει με… κουβέρτες το θύμα, ότι παρουσίαζε έντονα ψυχολογικά προβλήματα. Είπε ακόμη ότι “κάτι ανάλογο”, δηλαδή να αυτοτραυματιστεί, είχε κάνει και στο παρελθόν. Όμως, από την πρώτη στιγμή ήταν ύποπτη για την ανθρωποκτονία.

Έφερε αμυντικά τραύματα

Ο άτυχος Γάλλος έφερε και αμυντικά τραύματα στην προσπάθειά του να προστατευτεί από την επίθεση -προφανώς σε αμόκ- που δέχθηκε από την Γαλλομαροκινή φίλη του. Μαζί με πολλά άλλα στοιχεία και μαρτυρίες ενοίκων του ξενοδοχείου, οι αστυνομικοί εντόπισαν και το ματωμένο ψαλίδι της δολοφονίας, μέσα  στο καλάθι απορριμμάτων του μπάνιου, κάτω από σωρούς χρησιμοποιημένων χαρτιών. Το ζευγάρι,  είχε φθάσει στην Κρήτη για τις καλοκαιρινές διακοπές του στις 20 Ιουλίου και επρόκειτο να αναχωρήσουν στις 27 του μηνός.

Προβληματική σχέση

Από τις πρώτες ώρες  της διαμονής τους, όμως, στο ξενοδοχείο, είχε γίνει αντιληπτή η προβληματική τους σχέση, όπως κατέθεσαν μάρτυρες. Παρατηρούσαν μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, συνεχείς καυγάδες και άγριες συμπεριφορές, εν μέσω μέθης. Ένας τέτοιος καυγάς, μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ ξέσπασε και τη μοιραία νύχτα σε εξωτερικό χώρο. Συνεχίστηκε και στο δωμάτιο με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός με πολλά τραύματα από ψαλίδι ο 56χρονος Γάλλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις