Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπέλα Θορν – σεξουαλικότητα: Ανακάλυψε ότι είναι πανσέξουαλ η σταρ του Disney
LIFESTYLE

Μπέλα Θορν – σεξουαλικότητα: Ανακάλυψε ότι είναι πανσέξουαλ η σταρ του Disney

Μπέλα Θορν - σεξουαλικότητα: Ειδική αναφορά στη σεξουαλικότητά της, και στο πώς αυτή έχει εξελιχθεί με τα χρόνια, έκανε η Μπέλα Θορν σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Μπέλα Θορν – σεξουαλικότητα: Η εντυπωσιακή ηθοποιός και τραγουδίστρια, Μπέλα Θορν, που ξεκίνησε την καριέρα της από έφηβη σταρ του Disney Channel, εξήγησε στην εκπομπή Good Morning America ότι επιτέλους έχει βρει τι την κάνει ευτυχισμένη, μετά από χρόνια ταραχώδους ερωτικής ζωής. Η νεαρή καλλονή, η οποία είχε αποκαλύψει το 2016 ότι είναι bisexual, πλέον αυτοχαρακτηρίζεται ως πανσεξουαλική, όπως είπε στη συνέντευξή της.

Αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό και πώς διαφέρει από την αμφιφυλοφιλία (αν και από κάποιους θεωρούνται ταυτόσημες έννοιες), η όμορφη ηθοποιός φρόντισε να δώσει τις απαιτούμενες διευκρινίσεις. Εξηγώντας τον όρο, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι “σου αρέσει αυτό που σου αρέσει”.

Μπέλα Θορν: “Δεν έχει σημασία τι είναι. Σου αρέσει μια προσωπικότητα, ένα πλάσμα”

Η 21 ετών ηθοποιός που παλιότερα είχε δηλώσει αμφισεξουαλική, πλέον έμαθε ότι ανήκει στην κατηγορία των πανσεξουαλικών ατόμων.

Μιλώντας στην εκπομπή “Good Morning America” όπου παραχώρησε συνέντευξη για την προώθηση της ποιητικής της συλλογής “Life od a wannabe mogul”, δήλωσε: «Βασικά είμαι πανσεξουαλική και δεν το ήξερα. Κάποιος μου εξήγησε αναλυτικά τι είναι αυτό. Σου αρέσουν οι υπάρξεις. Σου αρέσει αυτό που σου αρέσει. Δεν χρειάζεται να είναι κορίτσι ή αγόρι, εκείνος ή εκείνη, ή αυτοί, ετούτο ή το άλλο. Σου αρέσει η προσωπικότητα. Σου αρέσει ο άνθρωπος», τόνισε χαρακτηριστικά. «Δεν έχει σημασία τι είναι. Κορίτσι, αγόρι, εκείνος, εκείνη, αυτό, εκείνο. Στην ουσία σου αρέσει μια προσωπικότητα, ένα πλάσμα», εξήγησε η Bella Thorne.

Η Bella Thorne αυτή την περίοδο έχει σχέση με τον Ιταλό τραγουδιστή Benjamin Mascolo, με τον οποίο πρόσφατα ταξίδεψαν μαζί στη Σικελία. Οι δύο νέοι είναι μαζί από τον περασμένο Απρίλιο.

https://www.instagram.com/p/BzTTO1Rnu0C/

Οι ταυτόχρονες σχέσεις της Μπέλα

Σύμφωνα με την Daily Mail, πολλές ακόμη διάσημες προσωπικότητες, εκτός από την Μπέλα, έχουν δηλώσει ότι είναι πανσεξουαλικές, μεταξύ των οποίων η Μάιλι Σάιρους, η Τζανέλ Μονέ, η Άμπερ Χερντ και η Κέσα. Η Θορν είχε χωρίσει με την Τάνα τον περασμένο Φλεβάρη, και τράβηξε χωριστούς δρόμους από τον Mod τον Απρίλιο. Πλέον διατηρεί σχέση με τον Ιταλό τραγουδιστή Μπέντζαμιν Μασκόλο.

https://www.instagram.com/p/Bz_OHTwnWca/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις