Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κατερίνα Καινούργιου σχέση: Τα καυτά φιλιά με εγγονό μεγάλου εφοπλιστή (pics)
LIFESTYLE

Κατερίνα Καινούργιου σχέση: Τα καυτά φιλιά με εγγονό μεγάλου εφοπλιστή (pics)

Κατερίνα Καινούργιου σχέση: Σχεδόν τέσσερις μήνες πέρασαν μέχρι ο φωτογραφικός φακός να απαθανατίσει για πρώτη φορά την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη- Παναγόπουλο.

Κατερίνα Καινούργιου σχέση: Μπορεί τόσο καιρό να υπήρχαν μόνο φήμες για την προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου, ωστόσο φαίνεται πως τελικά η γνωστή παρουσιάστρια είναι ξανά ερωτευμένη. Πριν τρεις μήνες περίπου κυκλοφόρησε για πρώτη φορά η είδηση πως η ξανθιά παρουσιάστρια βρίσκεται σε σχέση με τον γοητευτικό Φίλιππο Τσαγκρίδη – Παναγόπουλο. Στο τεύχος του περιοδικού HELLO! δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες των δυο τους, οι οποίες αποδεικνύουν πως η Κατερίνα και ο Φίλιππος αποτελούν το νέο hot ζευγάρι της showbiz.

Η παρουσιάστρια του Open Beyond αποθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του περιοδικού, λίγες μέρες πριν στο κατάμεστο Δελφινάριο, όπου το ερωτευμένο ζευγάρι παρακολούθησε την θεατρική παράσταση του Μάρκου Σεφερλή Ζητείται Σεφ της Κωμωδίας.  Η Κατερίνα και ο Φίλιππος παρακολούθησαν την παράσταση από την πρώτη σειρά και δεν θέλησαν στιγμή να κρύψουν το έρωτά τους παρά τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο Φίλιππος Αλέξανδρος είναι 29 ετών και ασχολείται με τα ναυτιλιακά.

Για την ακρίβεια, είναι γιος του Στέφανου Τσαγκρίδη και της Ειρήνης Παναγοπούλου. Είναι εγγονός του Περικλή Παναγόπουλου, του θεμελιωτή της σύγχρονης ελληνικής ακτοπλοΐας, που έφυγε από τη ζωή στις 5 Φεβρουαρίου και που το όνομα του οποίου ακούστηκε έντονα όταν απήχθη το 2009. Ο 29χρονος ακολουθεί την παράδοση της οικογένειας καθώς ασχολείται με τα ναυτιλιακά. Σπούδασε στην Καλιφόρνια και αγαπάει τη σύγχρονη τέχνη.

Tον Απρίλη, 34χρονη Κατερίνα και ο 29χρονος έδωσαν το παρών στο ίδιο fashion show της 25ης AXDW.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις