Ζαχαριάς: Μετά τον Mr Jumbo, τον γιο του χάνει και ο Ζαχαριάς – Το φρικτό τροχαίο που “ξυπνά” μνήμες

ΕΛΛΑΔΑ

Ζαχαριάς: Μετά τον Mr Jumbo, τον γιο του χάνει και ο Ζαχαριάς – Το φρικτό τροχαίο που “ξυπνά” μνήμες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ζαχαριάς: Τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο με τον γιο του επιχειρηματία Ζαχαριά, ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών, προσπαθούν να διαπιστώσουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

24.07.2019 | 07:10

Ζαχαριάς: Φρικτό τροχαίο με θύμα τον γιο του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς» σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης, στη λεωφόρο Τραπεζούντος 63, στον Άγιο Στέφανο. Το αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen Golf GTI που οδηγούσε ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς προσέκρουσε με σφοδρότητα σε δέντρο. Πυροσβέστες και αστυνομικοί κατάφεραν να απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα τον άτυχο νεαρό. Ο 23χρονος διακομίστηκε στο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Ο Ζαχαριάς ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο.  Την προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Κηφισιάς.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο νεαρός Ζαχαριάς επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα. Την ίδια στιγμή, ωστόσο, η οδηγός του αυτοκίνητου προσπάθησε να στρίψει και ο 23χρονος, για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, και να προσκρούσει στην κολόνα. Ο 23χρονος βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ξέφυγε από την πορεία του και «καρφώθηκε» σε δέντρο.

 Ο 23χρονος Αλέξανδρος Ζαχαριάς

Ζαχαριάς: Πώς έγινε το μοιραίο

Οι πληροφορίες του Protothema λένε ότι ο νεαρός, που επέβαινε μόνος του στο όχημα, επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε μια γυναίκα. Όμως, την ίδια στιγμή, η οδηγός προσπάθησε να στρίψει και ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς για να την αποφύγει, έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και με μεγάλη ταχύτητα να προσκρούσει στο δέντρο.

Έτσι, οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση από όσους ήταν αυτόπτες μάρτυρες του σκηνικού και φυσικά από τη γυναίκα που προπορευόταν ενώ θα διοριστεί και πραγματογνώμονας που θα αναλάβει να διαλευκάνει με επιστημονικό τρόπο το δυστύχημα. Παράλληλα, στο μικροσκόπιο θα μπει και το μοιραίο όχημα έτσι ώστε οι αστυνομικοί να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση ήταν, αν είχαν γίνει τα προβλεπόμενα σέρβις, πως ήταν τα ελαστικά και αν φυσικά είχε υποστεί νόμιμες μετατροπές.

Στη δικογραφία που θα σχηματιστεί θα συμπεριλαμβάνονται η ιατροδικαστική εξέταση και οι τοξικολογικές έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν ο νεαρός Ζαχαριάς είχε καταναλώσει αλκοόλ ή είχε κάνει χρήση άλλων ουσιών, κάτι που γίνεται σε όλες τις περιπτώσεις των θανατηφόρων τροχαίων.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η στοιχειοθέτηση για το αν ο 23χρονος οδηγός, φορούσε ή όχι ζώνη ασφαλείας. Σύμφωνα πάντως με τα πρώτα στοιχεία, όλα δείχνουν ότι εκινείτο με μεγάλη ταχύτητα, κάτι το οποίο αναμένεται να διαπιστωθεί και από την έρευνα των καμερών που υπάρχουν στο σημείο

Ζαχαριάς: Γλίτωσε από τον θάνατο το 2014

Τον Αύγουστο του 2014, ο άτυχος νεαρός είχε εμπλακεί σε τροχαίο με Φεράρι που οδηγούσε ο πατέρας του. Το τροχαίο είχε σημειωθεί στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη. Ο πατέρας του άτυχου νεαρού, επέστρεφε σπίτι μαζί με τον γιο του, όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε και καρφώθηκε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, στην προσπάθεια να αποφύγει δύο αυτοκίνητα που ήδη είχαν συγκρουστεί.

Ζαχαριάς: Ένα τροχαίο που ‘ξυπνά’ μνήμες από το δυστύχημα με την Porsche

Το τροχαίο δυστύχημα, με θύμα τον γιο του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών, ξύπνησε μνήμες από την τραγωδία της 26ης Φεβρουαρίου του 2017, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όταν είχε σκοτωθεί ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo. Μαζί του είχαν βρει τον θάνατο ο φίλος του, Ανδρέας Γεωργακόπουλος, συνοδηγός στην μοιραία Πόρσε, καθώς και η τότε σύζυγος του Υπάτιου Πατμάνογλου, Αποστολία, μαζί με τον μόλις τριών ετών γιο τους, Παύλο. Η Πόρσε που οδηγούσε ο Βακάκης είχε φύγει από τον δρόμο και «καρφώθηκε» στο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο σε παράδρομο, έξω από τουαλέτες, όπου, βρισκόταν η 33χρονη Αποστολία με το αγοράκι της.

Τα 4 θύματα του τροχαίου
Γιώργος Βακάκης
Ανδρέας Γεωργακόπουλος
Η Αποστολία με τον μικρό γιο της

Exit mobile version