Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κλαμπ Μύκονος: Λουκέτο στο διάσημο πριβέ κλαμπ των πιο ωραίων γυναικών
ΕΛΛΑΔΑ

Κλαμπ Μύκονος: Λουκέτο στο διάσημο πριβέ κλαμπ των πιο ωραίων γυναικών

Κλαμπ Μύκονος: Αυτές τις μέρες στη Μύκονο βρίσκονται παραπάνω από τέσσερα κλιμάκια της ΑΑΔΕ, που σαρώνουν τις παραλίες και τα μπιτς μπαρ.

Κλαμπ Μύκονος: Λουκέτο 48 ωρών στο πριβέ κλαμπ “Moni” στη Μύκονο έβαλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, καθώς σύμφωνα με τον έλεγχο που διενήργησαν προχθές βράδυ, διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις. Πρόκειται για το διάσημο κλαμπ στο οποίο… έχουν πρόσβαση οι πιο ωραίες γυναίκες του νησιού.  Μετά το Bombonniere, οι “Ράμπο” της Ανεξάρτητης Αρχής Δημόσιων Εσόδων, σφράγισαν για 48ωρες και το κλαμπ Moni, το οποίο είναι γνωστό στο νησί για τις εντυπωσιακές αιθέριες υπάρξεις και την ιδιαίτερη ερωτική ατμόσφαιρα που αποπνέει υπό τους ήχους ηλεκτρονικής μουσικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι δεν είχε κοπεί σωρεία αποδείξεων και παρά τις ενστάσεις των ιδιοκτητών της επιχείρησης που υποστήριζαν το αντίθετο, τελικά επέβαλαν 48ωρο λουκέτο. Αυτές τις μέρες στη Μύκονο βρίσκονται παραπάνω από τέσσερα κλιμάκια της ΑΑΔΕ, που σαρώνουν τις παραλίες και τα μπιτς μπαρ, τα μαγαζιά στα σοκάκια της Χώρας αλλά και σε πιο απομακρυσμένα σημεία, πραγματοποιώντας εντατικούς ελέγχους non stop, στην καρδιά μιας σεζόν που οι τζίροι των περισσότερων επιχειρήσεων εμφανίζουν πτώσης της τάξεως του 20% και 30%.

(Photos Protothema)

Οι επιχειρηματίες εκφράζουν την αγανάκτηση τους για τους αδιάκοπους ελέγχους και την επιβολή προστίμων «με το παραμικρό», όπως υποστηρίζουν, και σκέφτονται τρόπους για να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους. Από την άλλη τα κλιμάκια των φορολογικών εκλεκτικών μηχανισμών έχουν πάρει εντολή να παραμείνουν στο νησί λειτουργώντας ακόμα και ως φόβητρο προς τους επίδοξους παραβάτες, συνεχίζοντας κανονικά τους ελέγχους.

Μύκονος: Ο τιμοκατάλογος του σεξ με «αγγελίες»

Ο παρακάτω διάλογος από τη Μύκονο που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα (ρεπορτάζ Φρίξος Δρακοντίδης) με μία από τις «Σβετλάνες» που έχουν ρίξει αυτή την εποχή τα δίχτυα τους στη Μύκονο είναι χαρακτηριστικός…

Δημοσιογράφος: Ψάχνω για μία ή και περισσότερες κοπέλες για να με συνοδέψουν στο πάρτι του «Nammos» στις 25 Ιουλίου.

Συνοδός: Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου και την πρόσκλήσή σου… Ως companionship provider λατρεύω τις δημόσιες εκδηλώσεις, το «δώρο» μου για την παρουσία μου είναι 500 ευρώ για έξι ώρες. Αν έχεις κάποια ερώτηση, μη διστάζεις να μου στείλεις. Να έχεις μια υπέροχη μέρα. Μάλιστα στο προφίλ της είναι αναρτημένος και ο αναλυτικός κατάλογος με τις πιο πικάντικες υπηρεσίες που προσφέρει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις