Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εθνική ομάδα: Από υποψήφιους προπονητές άλλο τίποτα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εθνική ομάδα: Από υποψήφιους προπονητές άλλο τίποτα

Εθνική ομάδα: Το ένα όνομα μετά το άλλο ακούγονται για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας χωρίς να έχει λυθεί ακόμη το συμβόλαιο του Άγγελου Αναστασιάδη

Εθνική ομάδα: Σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα του προπονητή στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Η ΕΠΟ μπορεί να γνωστοποίησε ότι αποχωρεί ο μέχρι πρότινος ομοσπονδιακός Άγγελος Αναστασιάδης, αλλά δεν καταφέρει ακόμη να λύσει το συμβόλαιό του. Και δεν έχει βρει σε καμία περίπτωση τον αντικαταστάτη του. Βέβαια, από ονόματα άλλο τίποτα. Τζάμπα είναι, έχουν γραφτεί καμιά δεκαριά στον Τύπο μέχρι τώρα. Δεν θα μας κάνει εντύπωση να φτάσουμε σύντομα στα διπλάσια.

Στην πραγματικότητα επιλογή δεν έχει γίνει. Η ΕΠΟ δεν αποφασίζει μόνη της και αυτό σημαίνει ότι δέχεται αρκετές παρεμβάσεις. Για κάποιους ο Ολλανδός Τζόνι Φαν’τ Σιπ (φωτό) είναι ο πρώτος υποψήφιος. Όμως η περίπτωσή του δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά ότι υπερισχύει των υπολοίπων. Είναι απλά ένας από τους πολλούς που έχουν προταθεί και εξετάζεται. To ίδιο ακριβώς ισχύει και για τους Γερμανούς Τόμας Ντολ και Φέλιξ Μάγκατ. Ο τελευταίος μάλιστα δεν ενδείκνυται για κανένα λόγο, διότι έχει μείνει παροπλισμένος αρκετά χρόνια.

Οι υπόλοιποι έχουν σχέση με Ελλάδα

Αν ψάξουμε γρήγορα τα υπόλοιπα ονόματα που έχουν ακουστεί, είναι είτε Έλληνες είτε ξένοι που έχουν σχέση με τη χώρα μας. Ο Νταμίρ Κάναντι ήταν μέχρι πέρυσι στον Ατρόμητο και τώρα έχει αναλάβει τη γερμανική Νυρεμβέργη. Ο Ελληνοαυστραλός Άγγελος Ποστέκογλου είναι στην ιαπωνική Γιοκοχάμα Μαρίνος. Ο Μανόλο Χιμένεθ που έχει περάσει τρεις φορές από τον πάγκο της ΑΕΚ είναι άνεργος. Και το ίδιο ισχύει για τους τρεις Έλληνες υποψηφίους: Τον Τραϊανό Δέλλα (φωτό) που ήταν την τελευταία σεζόν στον ΟΦΗ, τον Μαρίνο Ουζουνίδη που μέχρι πριν από λίγους μήνες ήταν στην ΑΕΚ και τον Τάκη Λεμονή που δούλεψε τελευταία φορά για κάποιο διάστημα τη σεζόν 2017-18 στον Ολυμπιακό.

Οι περισσότεροι από αυτούς προσφέρονται και σε συγκεκριμένες αποδόσεις, προκειμένου να αναλάβουν, από κάποιες στοιχηματικές εταιρίες. Ανάμεσά τους βρίσκεται ο επίσης άνεργος Σάκης Τσιώλης, ο Ισπανός Μίτσελ και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Παρόλα αυτά θεωρείται ιδιαίτερα πιθανό να μην είναι ο επόμενος προπονητής κανένας από όσους προαναφέραμε. Η ΕΠΟ πάντως δεν έχει πολύ χρόνο στη διάθεσή της, καθώς πλησιάζουν τα επόμενα ματς για τα προκριματικά του Euro τον Σεπτέμβριο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις