Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μουτσινάς – Φουρέιρα: Σε ρυθμούς Loquita χορεύει ο παρουσιαστής
LIFESTYLE

Μουτσινάς – Φουρέιρα: Σε ρυθμούς Loquita χορεύει ο παρουσιαστής

Μουτσινάς - Φουρέιρα: Την πρόκληση της Ελένης Φουρέιρα δέχτηκε ο γνωστός παρουσιαστής, κάνοντας όλους τους followers του να τρελαθούν στο κούνημα του.

Μουτσινάς – Φουρέιρα: Ο Νίκος Μουτσινάς φέτος έκανε μια από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της τηλεοπτικής σεζόν. Η εκπομπή του με τίτλο Για την παρέα προσήλωσε ακόμη και τους πιο δύσπιστους τηλεθεατές. Η τηλεθέαση τα μεσημέρια άγγιζε το 30%, ποσοστό που τα τελευταία χρόνια εκλείπει από την ελληνική τηλεόραση, ιδιαίτερα σε μια δύσκολη ζώνη όπως η μεσημεριανή. Αυτό που κέντρισε περισσότερο τα βλέμματα, ήταν η περιβόητη φράση “Προκαλώώώ”, που κατάφερε να ρίξει στην “παγίδα” της celebrities που κανείς δεν περίμενε. Ανάμεσα σε αυτούς, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Open, Έλλη Στάη.

Αυτή τη φορά, τον γνωστό παρουσιαστή, τον προκάλεσε η Ελένη Φουρέιρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, να λικνιστεί όπως και εκείνη στον ρυθμό του τραγουδιού της Loquita. Ο Νίκος Μουτσινάς, δέχτηκε την πρόκληση και το αποτέλεσμα ήταν άκρως διασκεδαστικό.

https://www.instagram.com/p/B0JEYVsiq0A/?utm_source=ig_embed

Όταν προκάλεσε την Έλλη Στάη

Μουτσινάς σε Φουρέιρα: Challenge accepted

Την πρόκληση της εντυπωσιακής τραγουδίστριας αποδέχτηκε ο Μουτσινάς φτάνοντας σχεδόν τις 300 χιλιάδες προβολές. Με τη σειρά του, προκάλεσε την Μαίρη Συνατσάκη και την Αθηνά Οικονομάκου, με τις οποίες διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις. Το μόνο που μένει, είναι να δούμε αν θα αποδεχτούν την πρόκληση.

Η “απάντηση” του Νίκου Μουτσινά

https://www.instagram.com/p/B0L7UHrI2V9/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις