Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Έσπασε με αγωνιά το ζυγωματικό του Ελ-Μουνίρ (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Έσπασε με αγωνιά το ζυγωματικό του Ελ-Μουνίρ (vid)

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Ο Σουηδός επιθετικός των Γκάλαξι Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έγινε πάλι αντικείμενο συζήτησης γιατί προκάλεσε τον τραυματισμό αντιπάλου στο ντέρμπι με το LAFC

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Δεν ήταν η πρώτη φορά και πιθανότατα δεν θα είναι και η τελευταία που έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο 37χρονος επιθετικός που αγωνίζεται στο MLS (η γνωστή αμερικανική Major League Soccer) με τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι πετυχαίνει το ένα εντυπωσιακό γκολ μετά το άλλο, αλλά δεν σταματάει εκεί. Στο τοπικό ντέρμπι με τους Λος Άντζελες FC ο Σουηδός κατάφερε σε μια ανύποπτη φάση να στείλει στο νοσοκομείο τον Λιβανέζο αντίπαλό του, Μοχάμεντ Ελ-Μουνίρ.

Ο Ζλάταν πήδηξε στον αέρα για να πάρει την κεφαλιά με τον αγκώνα προτεταμένο. Συνέπεια ήταν να βρει στο ζυγωματικό τον άτυχο αριστερό μπακ, που εισήχθη για να χειρουργηθεί. Η φάση του τραυματισμού, όπως γίνεται αντιληπτό, έκανε το γύρο του κόσμου και ο Ζλάταν βρέθηκε πάλι στο στόχαστρο των αντιπάλων και όχι μόνο. Ολόκληρες εκπομπές έγιναν στην Αμερική και στην Αγγλία για το αν ο ιδιόρρυθμος Σουηδός ποδοσφαιριστής είχε πρόθεση. Λες και δεν ξέρουμε το πώς λειτουργεί. Πρόθεση σίγουρα είχε, όμως αμφιβάλλουμε ότι ήθελε να προκαλέσει τέτοια ζημιά στον άτυχο Ελ-Μουνίρ που βρέθηκε στο δρόμο του.

Ζλάταν: «Go home, you little b*tch, go home»

Όσοι νομίζουν ότι το συμβάν ολοκληρώθηκε μετά τη μεταφορά του τραυματία στο νοσοκομείο κάνουν μεγάλο λάθος. Ο προπονητής τερματοφυλάκων των Λος Άντζελες FC, Ζακ Αμπντέλ, μπήκε με τη λήξη στον αγωνιστικό χώρο και ζήτησε τα… ρέστα από τον Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός όχι μόνο δεν απολογήθηκε αλλά επιτέθηκε λεκτικά στον Αμπντέλ. «F*ck off. Go home, you little b*tch, go home» του είπε με απειλητικό ύφος και τώρα περιμένουμε να μάθουμε το μέγεθος της τιμωρίας που θα του επιβληθεί. Οι δύο αγωνιστικές ακούγονται σαν αστείο, λένε οι Αμερικανοί δημοσιογράφοι. Από τέσσερις και πάνω φαίνεται να συμβιβάζονται. Πόσο καιρό άλλωστε να ζήσουν στο MLS χωρίς Ζλάταν.

Ζλάταν: «Είμαι Ferrari, μην με συγκρίνετε με Fiat»

Τον τελευταίο καιρό πάντως ο αμερικανικός Τύπος τον είχε πάρει στην… πλάκα τον Ιμπραΐμοβιτς. Ο 37χρονος στράικερ των Γκάλαξι έκανε συνέχεια υποτιμητικές δηλώσεις για τον Μεξικανό επιθετικό Κάρλος Βέλα των Λος Άντζελες FC, επειδή κάποιοι τολμούν να τον συγκρίνουν μαζί του. «Δεν δούλευα σε όλη μου την καριέρα για να έρθω στο MLS και να με συγκρίνουν με τον Κάρλος Βέλα. Τα μίντια κάνουν ένα τεράστιο λάθος. Δεν μπορείς να συγκρίνεις Ferrari με FIAT. Σήμερα έδειξα ότι είμαι ο καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος» είπε και εδώ δεν είχε άδικο.

Μέσα σε όλα αυτά ξεχάσαμε να αναφέρουμε ότι ο Ζλάταν ήταν ο πρωταγωνιστής του ντέρμπι στο LA. Οι Γκάλαξι νίκησαν 3-2 με δικό του χατ-τρικ. Τα δύο γκολ των αντιπάλων τα πέτυχε ο Βέλα που έφτασε τα 21 στο σύνολο και παραμένει πρώτος σκόρερ, με πέντε γκολ περισσότερα από τον μεγάλο αντίπαλό του. Ζλάταν βέβαια δεν θα γίνει ποτέ…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις