Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σταύρος Νιάρχος: Με την πρώην του Αμπράμοβιτς
LIFESTYLE

Σταύρος Νιάρχος: Με την πρώην του Αμπράμοβιτς

Σταύρος Νιάρχος: Πρόταση γάμου στη Ρωσίδα καλλονή.

Σταύρος Νιάρχος: Είναι επίσημο. Ο Έλληνας κληρονόμος Σταύρος Νιάρχος είναι αρραβωνιασμένος με την Ρωσίδα Ντάσα Ζούκοβα. Ναι, την πρώην του μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Ο Σταύρος Νιάρχος της έκανε επισήμως πρόταση γάμου, την οποία εκείνη αποδέχθηκε. Η πρόταση μάλιστα έγινε πρόσφατα, κατά την διάρκεια του πάρτι γενεθλίων της Ζούκοβα. Το πάρτι έγινε στο νέο στέκι των σελέμπριτις Red Rooster στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης. Μεταξύ των καλεσμένων μάλιστα λέγεται πως ήταν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Λιβ Τάιλερ, η Τόρι Μπαρτς, ο Λάρι Γκαγκόζιαν και πολλοί άλλοι. Οι φήμες μάλιστα λένε πως το ζευγάρι πρόκειται να παντρευτεί φέτος και προς το παρόν σχεδιάζουν όλες τις λεπτομέρειες.

Η Ντάσα Ζούκοβα ήταν επί δέκα χρόνια παντρεμένη με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με τον οποίο έχει και δύο παιδιά. Το ζευγάρι χώρισε το 2017 σε πολύ φιλικό κλίμα, ενώ διατηρούν άψογες σχέσεις για χάρη των παιδιών τους. Την ίδια χρονιά που ανακοινώθηκε ο χωρισμός, λίγους μήνες μετά, η Ντάσα ξεκίνησε να βγαίνει με τον Νιάρχο. Σύντομα η σχέση τους έγινε ρομαντική και το ζευγάρι αχώριστο.

Σταύρος Νιάρχος: Κοινές εμφανίσεις με την Ντάσα Ζούκοβα

Πρόσφατα είχαν παραβρεθεί στο γάμο της Κάρλι Κλος και του Τζος Κούσνερ στο Γουαϊόμινγκ. Αυτό παρέα τον Ορλάντο Μπλουμ και την Κέιτι Πέρι. Προς το παρόν, η Ζούκοβα ζει σε ένα πολυτελέστατο σπίτι στο Άπερ Ιστ Σάιντ της Νέας Υόρκης. Ο Νιάρχος είναι ιδιοκτήτης μιας ιστορικής έπαυλης στο Λος Άντζελες, του Kronish House. Πρόσφατα αγόρασε και την διπλανή έπαυλη, αξίας 15 εκατ. δολαρίων, προκειμένου να επεκτείνει την ιδιοκτησία του.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις