Αθήνα

°C

Κυριακή

13

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καλαϊτζίδης – Ρουβίκωνας: Προσήχθη το ηγετικό μέλος της ομάδας, μετά την επίθεση στο ΣΕΒ
ΕΛΛΑΔΑ

Καλαϊτζίδης – Ρουβίκωνας: Προσήχθη το ηγετικό μέλος της ομάδας, μετά την επίθεση στο ΣΕΒ

Καλαϊτζίδης - Ρουβίκωνας: Στη ΓΑΔΑ προσήχθη, το απόγευμα της Δευτέρας, το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης.

Καλαϊτζίδης – Ρουβίκωνας: Προσήχθη πριν από λίγο στη ΓΑΔΑ το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, Γιώργος Καλαϊτζίδης. Η προσαγωγή του ηγετικού στελέχους του Ρουβίκωνα έρχεται λίγες ώρες μετά την επίθεση κατά του ΣΕΒ με μπογιές και τις απειλές για επιθέσεις σε τουριστικές περιοχές, εάν η κυβέρνηση τους κυνηγήσει. Υπενθυμίζεται ότι λίγες ώρες μετά την επίθεση με μπογιές στα γραφεία του ΣΕΒ, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, σε κείμενο που ανέβηκε στο Facebook από άλλο προφίλ, αλλά με την υπογραφή του, ανέφερε πως η επίθεση στο ΣΕΒ ήταν μία από τις πολλές που έχουν ετοιμάσει. Απειλεί δε πως θα επιτεθούν ξανά, αν η κυβέρνηση ακολουθήσει την «μηδενική ανοχή» όπως έχει τονίσει, για τέτοια φαινόμενα. Ο Καλαϊτζίδης είπε μάλιστα πως πήγαν με μέλη του Ρουβίκωνα έξω από το Μουσείο της Ακρόπολης ανενόχλητοι.

«Εν συντομία: Αν η δεξιά κλιμακώσει την καταστολή απέναντι μας με συγκεκριμένες κινήσεις θα πράξουμε και εμείς ανάλογα. Αν το επόμενο διάστημα κινηθούν με… μηδενικές ανοχές, θα λάβουν χώρα δεκάδες παρεμβάσεις της ομάδας στα πιο τουριστικά μέρη της πρωτεύουσας. Παρεμβάσεις που έχουν ετοιμαστεί ήδη. Σήμερα σουλατσάραμε επί ώρα στο μουσείο της Ακρόπολης και στην Αρεοπαγίτου χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί από κανέναν (Εγώ σήμερα προσπαθούσα να ηρεμήσω τον υπεύθυνο ασφάλειας του μουσείου της Ακρόπολης). Κανονίστε να μην υπάρξει κλιμάκωση από μεριά σας, αλλιώς θα δείτε παρεμβάσεις δεκάδων ατόμων σε όλα τα τουριστικά μέρη και τους νεόφερτους μαυροντυμένους κομάντο με τα αυτόματα και τα βανάκια να κυνηγάνε διαδηλωτές μπροστά στα έντρομα μάτια Γερμανών τουριστών», έγραψε μεταξύ άλλων.

Μέλη της ομάδας του Ρουβίκωνα πραγματοποίησαν επίθεση το μεσημέρι της Κυριακής με μπογιές στο κτίριο του ΣΕΒ στο κέντρο της Αθήνας. Μέσα σε έναν πυροσβεστήρα είχαν τοποθετήσει χρώμα και πέταξαν μπογιές και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις