Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / “Γκαντέμης Μητσοτάκης”: Ο Πολάκης και το χιούμορ… καμία σχέση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Γκαντέμης Μητσοτάκης”: Ο Πολάκης και το χιούμορ… καμία σχέση

"Γκαντέμης Μητσοτάκης": Ο Παύλος Πολάκης, πέφτοντας στο επίπεδο πολλών χρηστών του διαδικτύου, κάνει πλάκα με τον "γκαντέμη Μητσοτάκη".

“Γκαντέμης Μητσοτάκης”: Από το αγαπημένο του μέσο, το Facebook, στράφηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, προκειμένου να σχολιάσει τον σεισμό που έπληξε την Αττική, με επίκεντρο τη Μαγούλα, κάνοντας… το τραγικό γνωστό χιούμορ και αποδίδοντας -έμμεσα- τα απανωτά φυσικά φαινόμενα που έχουν χτυπήσει τη χώρα μας στον… «γκαντέμη» Κυριάκο Μητσοτάκη.  «Υπομονή, ένα τσουνάμι, μια έκρηξη ηφαιστείου και μια πτώση μετεωρίτη έμεινε…. Πυρκαγιά ,χαλαζόπτωση,πλημμύρα και σεισμός έγιναν …. γρήγορα. ΥΓ ο λοιμός και ο λιμός έπονται του κύκλου των φυσικών φαινομένων… Υγ2 μερικές φωτό από το “γλέντι” που γίνεται στο δίκτυο…».  Στη συνέχεια επισύναψε και κάποιες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και κάνουν επίσης αναφορά στην υποτιθέμενη κακοτυχία που φέρει το όνομα «Μητσοτάκης».

Το πρωί, ένας πολίτης που βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, έκανε live αυτό το κακόγουστο αστείο, φέρνοντας σε πολύ δύσκολη θέση τον παρουσιαστή.  Πιο αναλυτικά, κάτοικος από την περιοχή της Λιοσίων, που βρέθηκε κοντά στο επίκεντρο της δόνησης, μιλώντας για τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν από τον σεισμό, έκλεισε την «τοποθέτησή» του με ένα πικρόχολο, κακόγουστο αστείο που κυκλοφορεί πολύ από χθες. «Έπρεπε να τα περιμένουμε αυτά διότι έχουμε γκαντέμη πρωθυπουργό». Ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων που ήρθε σε δύσκολη θέση , έσπευσε άμεσα να τον «ανακαλέσει στην τάξη». Όπως είπε στον πολίτη που βρισκόταν στη γραμμή, αυτή η προσέγγιση δεν είναι σοβαρή, με τη σύνδεση να λήγει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Πολλοί χρήστες τον επικρίνουν:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις