Ελένη Γερασιμίδου – ΚΚΕ: Η ηθοποιός απαντά για τη βουλευτική αποζημίωση (vid)

LIFESTYLE

Ελένη Γερασιμίδου – ΚΚΕ: Η ηθοποιός απαντά για τη βουλευτική αποζημίωση (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ελένη Γερασιμίδου - ΚΚΕ: «Στεναχωριέμαι με αυτά που γράφουν και ειδικά όταν προέρχονται από ανθρώπους τους κλάδου μου, πάρα πολύ», ανέφερε η Ελένη Γερασιμίδου.

20.07.2019 | 07:40

Ελένη Γερασιμίδου – ΚΚΕ: Στην εκπομπή Καλοκαίρι not έδωσε συνέντευξη η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία απάντησε μεταξύ άλλων και για τον λόγο που παραιτήθηκε από τη θέση του βουλευτή. Η γνωστή ηθοποιός γνωστοποίησε λίγο μετά την εκλογή της, πως δεν θα κρατήσει την έδρα της με το ΚΚΕ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και λόγω της παρουσίας της στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής.  Με κείμενό της στην Κατιούσα η Ελένη Γερασιμίδου είχε τοποθετηθεί για την παραίτησή της από τη βουλευτική έδρα, με ιδιαίτερα κριτικό και αιχμηρό ύφος.

“Γεννήθηκα σε μία οικογένεια διακεκριμένων προδοτών της πατρίδας μας μια και ανήκαν στις τάξεις των λεγόμενων συμμοριτών κι εχθρών της χώρας. Ανατράφηκα με την φαρμακερή ιδεολογία του κομμουνισμού. Στη μετέπειτα ζωή μου εκμεταλλεύτηκα όλα τα προνόμια που μου παρείχε αυτή η τοποθέτηση και με την πάροδο του χρόνου κατέκτησα τον περιβόητο τίτλο celebrity που με κατέστησε άξια ακόμα και να πολιτευτώ. Και βέβαια πού θα πολιτευόμουν; Θέλει και ρώτημα;

Με το κόμμα που είναι υπεύθυνο για όλα και κυρίως που ξαναβγήκε η δεξιά μετά από μια τόσο αριστερή κυβέρνηση. Με το κόμμα που τα μέλη και οι οπαδοί του ψηφίζουν τυφλά μόνο celebrities χωρίς πολιτική σκέψη και ταξική συνείδηση. Επίσης πρέπει με την ευκαιρία να πω τι ρόλο έπαιξε και η ομορφιά μου! Όσο για την παραίτησή μου…έχετε απόλυτο δίκιο. Ήρθε τη νύχτα ένα απόσπασμα οπλισμένο… Και πέρασαν αυτοί καλά…”, έγραφε.

Ελένη Γερασιμίδου ΚΚΕ: Τι είπε στο Καλοκαίρι Not

«Υπάρχει πρόβλημα μεγάλο γιατί κι εμείς δουλευταράδες είμαστε και δουλεύουμε συνέχεια, αλλά δεν περίμενε κανείς να έχει τόση πρεμούρα ο πρωθυπουργός όχι για το καλό, γιατί μπορεί να επιδεικνύουν δουλειά δουλειά δουλειά και άλλος το έχει πει, αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος. Όταν γίνονται ονομαστικές ψηφοφορίες εγώ δεν μπορώ να λείπω από τη Βουλή, αλλά δεν μπορώ να λείψω και από το θέατρο, στο οποίο έχω κλείσει για όλη τη σεζόν.

Από εκεί και πέρα εγώ πάντοτε  όταν μου ζητάει το κόμμα μου να βοηθήσω, βοηθάω. Στεναχωριέμαι με αυτά που γράφουν και ειδικά όταν προέρχονται από ανθρώπους τους κλάδου μου, πάρα πολύ. Επειδή εγώ τον κλάδο μου τον αγαπώ και τον υποστηρίζω, φανταζόμουν ότι θα ξέρανε ότι η Ελένη Γερασιμίδου δεν χειραγωγείται από κανέναν. Η βουλευτική αποζημίωση είναι… τεράστια σε εμάς στο ΚΚΕ. Εμείς παίρνουμε ένα πάρα πολύ μικρό ποσό, να γίνονται γνωστά αυτά τα πράγματα», είπε η Ελένη Γερασιμίδου.

Υπενθυμίζεται πως η Ελένη Γερασιμίδου εξελέγη βουλευτής με το ΚΚΕ στην εκλογική περιφέρεια της Β’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012, καθώς και του Ιανουαρίου του 2015. Επίσης, εξελέγη στις εκλογές του 2019 στην περιφέρεια Α’ Ανατολικής Αττικής, ωστόσο παραιτήθηκε και την έδρα κατέλαβε ο Γιάννης Γκιόκας.

 

Exit mobile version