Φωτιά Ναύπλιο: Έσβησε στο Ναύπλιο η πυρκαγιά

ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Ναύπλιο: Έσβησε στο Ναύπλιο η πυρκαγιά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Φωτιά Ναύπλιο: Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έκαναν το καλύτερο δυνατό και κατάφεραν πριν από λίγο να θέσουν σε έλεγχο την πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι στην περιοχή Κουτσούρια στην Πρόνοια Ναυπλίου.

20.07.2019 | 18:02

Φωτιά Ναύπλιο: Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην περιοχή Κουτσούρια επιχειρούν 26 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ένα πεζοπόρο τμήμα, δύο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Αρχικά η φωτιά απείλησε κατοικημένες περιοχές και όπως ανέφερε το argonafplia.gr είχε σχεδόν φτάσει στην μάντρα του νεκροταφείου Ναυπλίου. Όπως ανέφερε, μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ λίγο μετά τις 15:00, ο δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος, «η φωτιά πλησίασε κάποια σπίτια της περιοχής, αλλά οι πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονταν ήδη στο συγκεκριμένο σημείο σταμάτησαν έγκαιρα το πύρινο μέτωπο».

Ωστόσο, μετά από πολύωρες προσπάθειες και παρά τον δυνατό άνεμο, η Πυροσβεστική Ναυπλίου κατόρθωσε να ελέγξει πλήρως την πυρκαγιά. Επίσης, ο δήμαρχος Ναυπλιέων ανέφερε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ότι «η Αστυνομία διέκοψε προσωρινά την κυκλοφορία, προκειμένου να διέλθουν, χωρίς προβλήματα, τα πυροσβεστικά μέσα». Πρόσθεσε «σε όποια σημεία δεν μπορούν να επιχειρήσουν τα πυροσβεστικά οχήματα, το έργο της πυρόσβεσης το έχουν αναλάβει τα εναέρια μέσα».

Φωτιά: Πυρκαγιά ξέσπασε στον Κιθαιρώνα Αττικής

Πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο σε δασική έκταση στην περιοχή του Κιθαιρώνα Αττικής. Αμέσως κινητοποιήθηκαν 32 πυροσβέστες με 11 οχήματα και το μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα πυροσβεστικών επιχειρήσεων, ενώ από αέρος τη μάχη με τη φωτιά δίνουν δύο αεροπλάνα και τρία ελικόπτερα.

Φωτιά: Τα tweets της Πυροσβεστικής για τις φωτιές

Φωτιά: Φωτογραφίες από τις πυρκαγιές

Φωτιά Ναύπλιο: Βίντεο από την πυρκαγιά

Φωτιά: Σε εξέλιξη πυρκαγιά στον Κιθαιρώνα Αττικής

Exit mobile version