Σεισμός τώρα: Ο σεισμός τρόμαξε τους πάντες, εκτός… από το Twitter

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σεισμός τώρα: Ο σεισμός τρόμαξε τους πάντες, εκτός… από το Twitter

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σεισμός τώρα: «Κουνήθηκαν» για τα καλά τα ελληνικά social media από τον δυνατό σεισμό που χτύπησε το κέντρο της πόλης το μεσημέρι της Παρασκευής.

19.07.2019 | 18:35

Σεισμός τώρα: Φόβος κυριαρχεί μετά τον σεισμό των 5,1 Ρίχτερ που ταρακούνησαν την Αττική και έβγαλαν τους κατοίκους στους δρόμους, αλλά το χιούμορ στα social media ξεχειλίζει. Mπορεί οι περισσότεροι κάτοικοι να μην έχουν ηρεμήσει ακόμη ωστόσο τα χιουμοριστικά αστεία στο Twitter δεν έχουν τέλος. Αρκετοί χρήστες που δεν κατοικούν στην Αθήνα έσπευσαν να ρωτήσουν αν όλα είναι καλά στην πρωτεύουσα, ενώ άλλοι βρήκαν ευκαιρία να σχολιάσουν χιουμοριστικά το ταρακούνημα που ένιωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής. Όπως θα δείτε στα πρώτα τρία βίντεο από σπίτια που έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας ο σεισμός ρίχνει ότι υπάρχει κάτω. Το επόμενο βίντεο είναι από την στιγμή του σεισμού έξω από κτίριο με ένα σκυλάκι να τρομάζει από το έντονο φυσικό φαινόμενο.

Ο σεισμός είχε μεγάλη διάρκεια και βοή και έγινε αισθητός σε όλη την Αττική αλλά και σε πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως σε Κόρινθο, Αίγινα, Νάξο, Πάρο, Άνδρο, βόρεια Εύβοια, Σύρο,  Λιβαδειά, Χαλκίδα και Ιτέα. Κόσμος σε πολλές περιοχές, ακόμη και στην Ερμού, βγήκε στους δρόμους τη στιγμή του σεισμού αλλά και μετά καθώς ο σεισμός προκάλεσε τρόμο. Ο σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας με αναρτήσεις του στη σελίδα του στο Facebook τονίζει πως τα ενδεχόμενα μετά τον ισχυρό σεισμό στην Αθήνα είναι δυο: ή εκτόνωση ή μεγαλύτερος σεισμός. Σημειώνει δε ότι οι μετασεισμοί που έχουν γίνει είναι λίγοι.

Σεισμός τώρα: Τα καλύτερα του Twitter

https://twitter.com/Mpafdance7/status/1152207819376119811?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1152207819376119811&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.tanea.gr%2F2019%2F07%2F19%2Fgreece%2Fto-diaskedazei-to-twitter-me-ton-seismo%2F

Exit mobile version