Σεισμός στην Αθήνα: Η στιγμή της δόνησης στο στούντιο της ΕΡΤ και του ΣΚΑΪ (vid)

ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός στην Αθήνα: Η στιγμή της δόνησης στο στούντιο της ΕΡΤ και του ΣΚΑΪ (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σεισμός στην Αθήνα: Ο σεισμός προκάλεσε τρόμο στους Αθηναίους, οι οποίοι βγήκαν έντρομοι από σπίτια και γραφεία στους δρόμους.

19.07.2019 | 20:53

Σεισμός στην Αθήνα: Την ώρα της εκπομπής στην ΕΡΤ που παρουσιάζει ο Σπύρος Χαριτάτος, εκδηλώθηκε ο σεισμός στην Αθήνα με τον δημοσιογράφο να κατορθώνει να συγκρατήσει την ψυχραιμία του. Εν ώρα εργασίας συνέλαβε ο σεισμός των 5,1 Ρίχτερ, χιλιάδες ανθρώπους στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής. Ανάμεσά τους και οι δημοσιογράφοι στην τηλεόραση που παρουσίαζαν ζωντανές εκπομπές. Στο στούντιο του ΣΚΑΙ, το οποίο ταρακουνήθηκε από τη σεισμική δόνηση, εκείνη την ώρα βρισκόταν ο δημοσιογράφος Απόστολος Μαγγηριάδης.

Στις 14.13, όταν και ξέσπασε ο σεισμός στην Αθήνα, βρισκόταν στην ΕΡΤ σε εξέλιξη η εκπομπή «Για την Ελλάδα» με τον Σπύρο Χαριτάτο. Ο δημοσιογράφος είχε καλεσμένο τον καθηγητή Διεθνούς Δικαίου Άγγελο Συρίγο, όταν ξεκίνησε ο σεισμός. «Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι γιατί έχουμε σεισμική δόνηση και να συνεχίσουμε την εκπομπή μας και ό,τι νεότερο έχουμε θα σας ενημερώσουμε» δήλωσε εκείνη την ώρα ο δημοσιογράφος.

Σεισμός στην Αθήνα: Η στιγμή του σεισμού στον ΣΚΑΪ

Το ρολόι έγραφε 14:13 όταν ο σεισμός στην Αθήνα μεγέθους 5,1 Ρίχτερ χτύπησε την πόλη και ταρακούνησε τα κτίρια, όπως και το κτίριο του ΣΚΑΪ. Στο στούντιο, το οποίο ταρακουνήθηκε από τη σεισμική δόνηση, εκείνη την ώρα βρισκόταν ο δημοσιογράφος Απόστολος Μαγγηριάδης. Ο δημοσιογράφος εμφανώς ταραγμένος ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι μόλις έγινε δυνατός σεισμός.

Exit mobile version