Άρης – Ατρόμητος 2-1: Πρώτη νίκη στο τέταρτο φιλικό (vid)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης – Ατρόμητος 2-1: Πρώτη νίκη στο τέταρτο φιλικό (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λευτέρης Αμπατζής

Άρης - Ατρόμητος 2-1: Με αυτογκόλ του Γούτα και πέναλτι του Ιντέγε ο Αρης επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου - Εκπληκτικό γκολ ο Μανούσος για τους Περιστεριώτες

19.07.2019 | 03:33

Άρης – Ατρόμητος 2-1: Το τέταρτο φιλικό για τον Αρη ήταν και το πρώτο νικηφόρο, καθώς επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη προερχόταν από τρεις ήττες στους αγώνες που έδωσε στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία. 5-1 από τη Φορτούνα Σιτάρντ, 3-0 από τη Γάνδη και με το ίδιο σκορ από την Αϊντχόφεν. Απέναντι στον Ατρόμητο όμως ήταν αρκετά βελτιωμένη και έδειξε σχεδόν έτοιμη για τις πρώτες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Σε πλήρη αντίθεση με τους Περιστεριώτες που δεν έχουν πολλά περιθώρια μέχρι την προσεχή Πέμπτη.

Ο Αρης είχε τον πρώτο λόγο στο πρώτο ημίχρονο και σε μεγάλο βαθμό παρασύρθηκε από την ενέργεια που του έδωσε ο κόσμος του, με την καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε. Πίεσε, είχε την κατοχή, δημιούργησε και έχασε αρκετές καλές ευκαιρίες. Στο 25′ είχε την τύχη να προηγηθεί με αυτογκόλ του Γούτα, έπειτα από εναέρια μονομαχία με τον Ιντέγε. Στο ίδιο διάστημα ο Ατρόμητος ήταν ακίνδυνος και δεν μπορούσε με κανένα τρόπο να δημιουργήσει.

Πρώτο γκολ του Ιντέγε

Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός και οι φιλοξενούμενοι έδειξαν αρκετά βελτιωμένοι. Παρόλα αυτά ο Μπράουν Ιντέγε έχασε μια καλή ευκαιρία για να πετύχει το 2-0, κάτι που κατάφερε τελικά στο 67′ με εκτέλεση πέναλτι. Η απόφαση του διαιτητή πάντως ήταν αυστηρή, σε μια φάση με πρωταγωνιστές τους Κιβρακίδη – Φετφατζίδη. Όπως φάνηκε από το ριπλέι, παράβαση επί της ουσίας δεν υπήρξε. Τρία λεπτά αργότερα ο Μανούσος βρήκε τον τρόπο μετά από πάσα του Ενσικουλού και πλάσαρε άψογα τον Κουέστα για να διαμορφώσει το τελικό 2-1. Στο υπόλοιπο διάστημα οι πολλές αλλαγές επηρέασαν το ρυθμό και οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν τίποτα περισσότερο.

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Κουέστα, Σούντγκρεν, Ρόουζ (78′ Σόουζα), Βέλεθ (78′ Δεληζήσης), Κόρχουτ (86′ Τσαγκαλίδης), Ματίγια (86′ Μπακούτσης), Μπάσα (57′ Σάσα), Τόνσο (78′ Κωνσταντινίδης), Φετφατζίδης (68′ Μαρτίνες), Ντιγκινί, Ιντέγε (68′ Ντουάρτε).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μέγερι (80′ Θεοδωράκης), Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης (62′ Καχίλα), Κατράνης, Χαρίσης (77′ Γαρουφαλιάς), Μάντσον (77′ Νάτσος), Ουγκράι (55′ Κορτ), Ούμπιδες (55′ Ρόσα), Μανούσος (80′ Κωτσόπουλος), Βέλλιος (55′ Ενσικουλού).

Exit mobile version