Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ιωάννα Τούνη – σχέση: Πότε έκανε σεξ πρώτη φορά και πώς θα αντιδρούσε στην απιστία
LIFESTYLE

Ιωάννα Τούνη – σχέση: Πότε έκανε σεξ πρώτη φορά και πώς θα αντιδρούσε στην απιστία

Ιωάννα Τούνη - σχέση: Διάθεση για αποκαλύψεις είχε η Ιωάννα Τούνη, η οποία δε δίστασε μέσα από το Instagram να απαντήσει σε πολύ προσωπικές ερωτήσεις που της έκαναν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Ιωάννα Τούνη – σχέση: Η Ιωάννα Τούνη έχει τον δικό της λογαριασμό στο Instagram και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από την καθημερινότητα της. Η σέξι Θεσσαλονικιά προσπαθεί να κρατάει την επικοινωνία τους ζωντανή, γι’ αυτό και τακτικά απαντάει σε διάφορες ερωτήσεις που της κάνουν. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, έκανε ένα ακόμη Q&A και ρωτήθηκε από τους followers της για ποικίλα θέματα. Μεταξύ άλλων, διαδικτυακός της φίλος τη ρώτησε για την πρώτη της σεξουαλική επαφή και η Ιωάννα Τούνη χωρίς να…μασήσει τα λόγια της, απάντησε. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως είχε την πρώτη της σεξουαλική επαφή στην ηλικία των 17 ετών με ένα αγόρι που ήταν σε σχέση για τέσσερα χρόνια. «Στα 17 μου με έναν μ@λ@κα, που ήμουν 4 χρόνια και με κεράτωσε λίγο πριν τις πανελλήνιες! Τα έφτιαξε μαζί της και τα είχαν 8 χρόνια», έγραψε.

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε σε όλα. Κι έτσι μάθαμε πώς βίωσε τη μεγαλύτερη προδοσία από την κολλητή της φίλη, η οποία -όπως είπε η Τούνη- έκανε σεξ με το αγόρι που ήταν ερωτευμένη, στο διπλανό δωμάτιο. Επίσης, η πρώην παίκτρια του My style Rocks αποκάλυψε: «Έχω συγχωρήσει απιστία στο παρελθόν, αλλά ότι συγχωρείται δυστυχώς επαναλαμβάνεται!».  Και συνέχισε, λέγοντας: «Κορίτσια μου! Το να «φάει κάποια κέρατο», δυστυχώς, έχει να κάνει συνήθως με ανασφάλεια που έχει ο σύντροφός σας & ζητάει επιβεβαίωση από εύκολους στόχους!».

Ιωάννα Τούνη: Τέλος η Μύκονος (για την ώρα)

Η Ιωάννα Τούνη μπορεί να επέστρεψε Θεσσαλονίκη όπως ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ωστόσο τους ξετρέλανε ποστάροντας νέα φωτογραφία της στο Instagram να χαλαρώνει σε ξαπλώστρα σε παραλία της Μυκόνου. Η φωτογραφία με το μαύρο μαγιό «φωτιά», έριξε το Instagram συγκεντρώνοντας πάνω από 37.000 likes. «Θεσσαλονίκη είμαι παιδιά όχι nammos… Απλά σκαλίζω το φωτογραφικό αρχείο του προηγούμενου μήνα, γιατί ξέμεινα» έγραφε στη λεζάντα.

https://www.instagram.com/p/B0BkXffIvzd/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BzYZVMloK0M/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bz3f0jAo25W/

https://www.instagram.com/p/BzBIYYeoU8t/

https://www.instagram.com/p/Bx7mXmAoppd/

https://www.instagram.com/p/Bw1xLaoFRVL/

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις