Σούζαν Ίτον δολοφόνος: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του με εισαγγελική εντολή

ΕΛΛΑΔΑ

Σούζαν Ίτον δολοφόνος: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του με εισαγγελική εντολή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Σούζαν Ίτον δολοφόνος: Νέες μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας φωτίζουν το προφίλ του 27χρονου Γιάννη Παρασκάκη, καθ' ομολογίαν δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον.

18.07.2019 | 19:01

Σούζαν Ίτον δολοφόνος: Έπειτα από εισαγγελική παρέμβαση δόθηκαν στην δημοσιότητα, από την Αστυνομία δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 27χρονου δολοφόνου της Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton. Πρόκειται για τον ΠΑΡΑΣΚΑΚΗ Ιωάννη του Αποστόλου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1992 στα Χανιά Κρήτης. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας είκοσι (20) ημερών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αλλά και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του παραπάνω αδικήματος, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, ιδίως την εξακρίβωση και άλλων παθουσών που έχουν τελεστεί σε βάρος τους αξιόποινες πράξεις από τον ανωτέρω.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, τηλεφωνικά στον αριθμό 28210-25802 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Μετά την αποκάλυψη πως υπήρξαν κι άλλες γυναίκες που κατήγγειλαν ότι τους επιτέθηκε ένας οδηγός ενός λευκού αυτοκινήτου (ίδιου με αυτό του συλληφθέντα), άρχισαν οι έρευνες για το παρελθόν του 27χρονου αγρότη. Σύμφωνα με τον Alpha, ο ύποπτος, αφού παραδέχτηκε το έγκλημά του, ανέφερε ότι τον κυριεύει «μια μανία» την οποία δεν μπορεί να ελέγξει.

Σούζαν Ίτον δολοφόνος: Πήγαινε να κάνει μπάνιο με άρβυλα και μπουφάν

«Όταν με πιάνει η μανία, με κυριεύει. Δεν το ελέγχω» φέρεται να είπε ο δράστης στους αστυνομικούς. Όπως φαίνεται, πιθανότατα εμπλέκεται και σε άλλες σεξουαλικές επιθέσεις, με τον ίδιο να κρατείται και με δυσκολία να μιλά για τα όσα έχει κάνει. Η μαρτυρία γείτονά του κάνει λόγο για έναν άνθρωπο με προβλήματα. «Πήγαινε να κάνει μπάνιο με άρβυλα, με μπουφάν, με κύμα δύο μέτρα. Και τον γλίτωσε τυχαία ο θείος του. Δεν δουλεύει το μυαλό του σωστά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο γείτονας του 27χρονου.

Συγγενής του δράστη πάντως, επισημαίνει ότι η συμπεριφορά του ήταν «κανονική μετά τη δολοφονία», σα να μην είχε συμβεί τίποτα.  «Δεν είχα καταλάβει τίποτα, η συμπεριφορά του ήταν κανονική και δεν είχε αλλάξει καθόλου το τελευταίο διάστημα μετά τη δολοφονία. Δεν τον είχα ικανό να κάνει τέτοιο έγκλημα. Δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν, ούτε είχε δείξει σημάδια ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Έδειχνε να αγαπάει τη σύζυγο και τα παιδιά του. Δεν είδα ρούχα του με ίχνη αίματος» φέρεται να κατέθεσε συγγενής του δράστη, σύμφωνα με το cretalive.gr. Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο 27χρονος παρουσιαζόταν στα social media ως ένα άνθρωπος που λάτρευε τη φύση, τις δραστηριότητες αλλά και τα παιδιά του.

Σούζαν Ίτον δολοφόνος: Ανατριχίλα από την κυνική ομολογία

«Είχα μεγάλη επιθυμία να κάνω σεξ. Πήρα το αυτοκίνητο και έψαχνα στις παραλίες να βρω μια γυναίκα. Έφτασα μέχρι το Κολυμπάρι. Πήρα τον δρόμο για το μνημείο επάνω από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης. Στην επιστροφή είδα τη γυναίκα να τρέχει στον δρόμο. Δεν σταμάτησα. Προχώρησα και λίγο πιο πάνω έκανα αναστροφή. Είδα ότι δεν υπήρχε κανένας πεζός, κανένα αυτοκίνητο. Την πλησίασα από πίσω και τη χτύπησα με το αυτοκίνητο»φέρεται να είπε κατά την ομολογία του ο 27χρονος.

Είδε από τον καθρέφτη ότι η γυναίκα συνέχισε να έχει τις αισθήσεις της. Έκανε όπισθεν και τη χτύπησε ξανά. «Έβγαλα από το πορτμπαγκάζ μια ομπρέλα θαλάσσης. Πέταξα τα σίδερα και με το πανί την κάλυψα και την έβαλα στο πορτμπαγκάζ. Έφυγα αμέσως και πήγα στο Ξαμουδοχώρι. Την έβγαλα από το αυτοκίνητο και ενώ ήταν αναίσθητη της έκανα σεξ!» Όταν έπεσε αναίσθητη την έβαλε στο πορτμπαγκάζ. Τη μετέφερε κοντά στο σπήλαιο.

Εκεί την κακοποίησε σεξουαλικά και την πέταξε σε ένα φρεάτιο στο παλιό Πυροβολείο. Οι ιστολογικές θα δώσουν την απάντηση αν η Suzanne Eaton ήταν ζωντανή όταν την πέταξε στη δαιδαλώδη στοά. Πιστεύοντας ότι είχε κάνει το τέλειο έγκλημα σκέπασε την είσοδο του σπηλαίου με μια παλέτα και πήγε σε γειτονικό νεκροταφείο όπου έπλυνε το αυτοκίνητο… Στη συνέχεια επέστρεψε στο σπίτι του στο Μάλεμε. «Έφυγα από το καταφύγιο και πήγα στο νεκροταφείο. Βρήκα ένα μπουκάλι χλωρίνη, πήρα το λάστιχο και έπλυνα το αυτοκίνητο. Πήγα στο σπίτι και δεν είπα τίποτα σε κανέναν. Γενικά σε κανέναν δεν έχω πει το παραμικρό. Ούτε στη γυναίκα μου, ούτε στον πατέρα μου» είπε ο δράστης σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

Exit mobile version