Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / PAO Alive: “Τα 20 εκατ. ευρώ είναι το μίνιμουμ” (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

PAO Alive: “Τα 20 εκατ. ευρώ είναι το μίνιμουμ” (vid)

PAO Alive: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε ότι δεν μπορεί να φανταστεί πώς δεν θα μαζευτούν τα χρήματα για το πρότζεκτ του PAO Alive

PAO Alive: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει βάλει μπρος τις μηχανές για τη δημιουργία του PAO Alive. Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού χρειάστηκε μόλις 20 λεπτά για να παρουσιάσει στους εκπροσώπους του Τύπου τη νέα πλατφόρμα και τον τρόπο που θα ενισχύσει ο κόσμος το μεγάλο εγχείρημα του Βοτανικού. “Στόχος δεν είναι μόνο τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό είναι το μίνιμουμ. Στόχος είναι τα 30, τα 50, τα 100. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα μαζευτούν 20 εκατομμύρια  ευρώ”, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

“Θα παρουσιάσουμε το όραμα για έναν αυτάρκη, αυτοχρηματοδοτούμενο και αυτόνομο Παναθηναϊκό. Ήθελα πριν την παρουσίαση να εξασφαλίσουμε τις έγγραφες δεσμεύσεις της πολιτείας για τον Βοτανικό. Όμως, επειδή ανταποκρίθηκε ο κόσμος, το επισπεύσαμε. Σε τρεις μέρες έχουν μαζέψει το εξαψήφιο ποσό από τον απλό κόσμο, χωρίς καν να έχουν κινητοποιηθεί τα μεγάλα πορτοφόλια”, τόνισε αρχικά στην ομιλία του ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Καρφιά» για τους επιφανείς Παναθηναϊκούς

Το μεγάλο πρόβλημα για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μέχρι τώρα είναι ότι δεν έχουν εμφανιστεί οι άνθρωποι που έχουν μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα. Σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε, υπογράμμισε: “Το μεγαλύτερο ποσό που έχει κατατεθεί μέχρι τώρα είναι 3.000. Ποσό αξιοσέβαστο αλλά όχι από την κατηγορία ανθρώπων που λέτε. Είμαι βέβαιος ότι στο τέλος όλοι θα κινηθούν και όλοι θα συνεισφέρουν. Στόχος δεν είναι μόνο τα 20 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό είναι το μίνιμουμ. Στόχος είναι τα 30, τα 50, τα 100. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα μαζευτούν 20 εκατομμύρια ευρώ”.

Όσον αφορά τις επόμενες εξελίξεις, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη υποστήριξε: “Αύριο στις 11.00 θα έχει συνάντηση η ομάδα εργασίας για το γήπεδο. Δεν θα φύγουν όλο το καλοκαίρι και θα συνεχίσουν να δουλεύουν. Από τον Σεπτέμβρη θεωρώ ότι θα έχουμε περισσότερες εξελίξεις για να δεσμευτούν και τα χρήματα από τα κρατικά ταμεία. Αν τηρηθούν όσα μου υποσχέθηκαν ο κύριος Μητσοτάκης και ο κύριος Μπακογιάννης, πιστεύω ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο”.

Γιαννακόπουλος: «Ο Αλαφούζος αγαπάει τον Παναθηναϊκό»

Σε ερώτηση για το αν θα βοηθήσει στην προσπάθεια και ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε: “Είναι πρώιμο να μιλήσω με τον Αλαφούζο. Όταν θα προχωρήσει το έργο, θα μιλήσουμε. Ο κύριος Αλαφούζος έχει αποδείξει ότι αγαπάει τον Παναθηναϊκό και θέλει το καλό του. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα κάνει το σωστό εκείνη την ώρα, ότι μπήκε για άλλο λόγο στον Παναθηναϊκό”.

Μαζεύτηκαν ήδη 213.338 ευρώ

Το σχέδιο του PAO Alive παρουσίασε στους δημοσιογράφους ο επιχειρησιακός διευθυντής του ερασιτέχνη, Νίκος Καπνουλάς, ο οποίος ανακοίνωσε και το ποσό (213.338 ευρώ) που έχει συγκεντρωθεί. Όπως διευκρίνισε, υπάρχει η δυνατότητα για απεριόριστες φορές συνδρομής, η επιλογή των έξι δόσεων και η κατανομή σε επτά κατηγορίες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Καπνουλάς είπε: “Κάποιος μπορεί να συνδράμει όσες φορές θέλει. Υπάρχει η δυνατότητα μέχρι 6 δόσεων. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και εύκολη. Ο μοναδικός δικαιούχος των λογαριασμών είναι ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος. Υπάρχουν σημεία για όσους θέλουν να πάμε με φυσική παρουσία, στο γήπεδο της Λεωφόρου και στο Paoshop στο ΟΑΚΑ σε μέρες και ώρες αγώνων. Τέλος, έχουμε και το τηλεφωνικό κέντρο.

Υπάρχει η κατηγορία των υποστηρικτών, με διαφορετικά πακέτα. Υπάρχουν επτά κατηγορίες. Στο νέο μας γήπεδο θα υπάρχει χώρος για μία συμβολική αναγνώριση με όσους βοηθήσουν με μεγαλύτερα ποσά. Όποιος θέλει να βοηθήσει, δεν περιμένει να πάρει κάτι πίσω. Βλέπετε ότι είναι εύκολο. Από σήμερα το PAO Alive είναι το επίσημο κανάλι χρηματοδότησης για τον Ερασιτέχνη. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Με μετρητά, κουπόνια ή οτιδήποτε άλλο. Το λέμε για να προλάβουμε τους επιτήδειους. Από τον Σεπτέμβρη θα ανακοινώσουμε τα επόμενα βήματα με νέες ενέργειες στην περιφέρεια και στον απόδημο ηλεκτρισμό”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις