PAO Alive: Πιάνει δουλειά η ομάδα εργασίας στο γραφείο του Μπακογιάννη

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

PAO Alive: Πιάνει δουλειά η ομάδα εργασίας στο γραφείο του Μπακογιάννη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λευτέρης Αμπατζής

PAO Alive: Από την Παρασκευή ξεκινάει η Διπλή Ανάπλαση για τον Βοτανικό και το PAO Alive με τις συναντήσεις να γίνονται στο γραφείο του Δημάρχου Αθηναίων

18.07.2019 | 21:47

PAO Alive: Το πρωί της Πέμπτης (18/7) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσίασε την πλατφόρμα για το PAO Alive. Το ποσό που μαζεύτηκε λίγες ώρες αργότερα ήταν εξαψήφιο και από τα 213.548 ευρώ έφτασε συνολικά τις 320.850 ευρώ. Από αύριο Παρασκευή (19/7) πιάνει δουλειά και η ομάδα εργασίας για το Βοτανικό και τη Διπλή Ανάπλαση, με την επιτροπή να συνεδριάζει για πρώτη φορά μετά τη σύστασή της για τις λεπτομέρειες του γηπεδικού.

Η ομάδα εργασίας μάλιστα θα ξεκινήσει τις συναντήσεις από το γραφείο του Κώστα Μπακογιάννη, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμη εάν αυτή θα είναι η βάση της. Παρόντες φυσικά θα είναι ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος και φυσικά ο Δήμαρχος Αθηναίων. Αμφότεροι θα δώσουν και τις κατευθυντήριες γραμμές για το ξεκίνημα του πρότζεκτ. Στο συγκεκριμένο γραφείο η ομάδα εργασίας θα δουλέψει σίγουρα τους δύο πρώτους μήνες ώστε να μην υπάρχουν διαρροές και να είναι απερίσπαστη στο στόχο της.

Επταμελής ομάδα

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τα μέλη της ομάδας εργασίας θα είναι επτά. Τα σχέδια θα μείνουν εντός των τειχών και πέρα από την επιτροπή θα τα γνωρίζουν φυσικά οι κ.κ. Μπακογιάννης και Γιαννακόπουλος. Οι δυο τους θα επεμβαίνουν μόνο όταν χρειάζεται να αποφασίσουν οτιδήποτε σε επίπεδο κορυφής. Τον πρόεδρο του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αναμένεται να εκπροσωπήσει ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη Στέφανος Αυγουλέας. Επίσης, θα μετέχουν οι αρχιτέκτονες Στέλιος και Ανδρέας Αγιοστρατίτης της “ΑΑ Associates Architects & Engineers”, ο αρχιτέκτονας Πέτρος Συναδινός του αρχιτεκτονικού γραφείο «Decathlon», ένας εκπρόσωπος του Δημάρχου και άλλα δύο άτομα που δεν έχουν γίνει γνωστά.

Προς το παρόν πάντως οι δύο ισχυροί άνδρες θα κρατήσουν χαμηλά τους τόνους, όπως έχουν άλλωστε προαναγγείλει, με μοναδικό σκοπό να παρουσιάσουν αποτελέσματα σύντομο χρονικό διάστημα. Οι εργασίες θα διακοπούν μόνο για λίγες μέρες τον Δεκαπενταύγουστο. Ο πρώτος στόχος είναι να περάσει το πρότζεκτ σε επίσημη μορφή στις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν ο Κώστας Μπακογιάννης θα αναλάβει και επισήμως τα καθήκοντα του στο Δημαρχείο Αθηνών στην πλατεία Κοτζιά.

Exit mobile version