Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Καλοκαίρι – μαύρισμα: Μαυρίστε κατ’ οίκον
PLUS

Καλοκαίρι – μαύρισμα: Μαυρίστε κατ’ οίκον

Καλοκαίρι – μαύρισμα: 5 συμβουλές για τέλειο μαύρισμα στο… σπίτι.

Καλοκαίρι – μαύρισμα: Όλοι θέλουμε να μαυρίσουμε το καλοκαίρι. Ωστόσο, οι περισσότεροι είμαστε ακόμα φυλακισμένοι στο γραφείο. Μη νοιάζεστε. Υπάρχει τρόπος. Και μάλιστα από το σπίτι. Δεν είναι απαραίτητο να λιάζεστε με τις ώρες στις παραλίες. Με τα κατάλληλα προϊόντα μπορείτε να κάνετε θαύματα. Πριν τα εφαρμόσετε όμως πρέπει να διαβάσετε τις παρακάτω συμβουλές. Θα σας εξασφαλίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Καταρχάς, για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι απαραίτητο το scrub. Μέσω αυτού απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα και η επιδερμίδα διατηρείται λεία.

Επίσης, πριν χρησιμοποιήσετε το όποιο προϊόν, μην ξεχάσετε να απλώσετε μία ενυδατική κρέμα. Έτσι, θα εξασφαλίσετε ομοιόμορφο χρώμα και μάλιστα θα πείτε αντίο στις δυσχρωμίες. Όποιο προϊόν κι αν χρησιμοποιήσετε, βέβαια, και αφού το εφαρμόσετε, δείτε τον εαυτό σας στον καθρέπτη. Είναι πολύ πιθανό να το έχετε παρακάνει με την ποσότητα υλικού και αυτό δεν θα ήταν ιδιαίτερα… ευχάριστο. Προσπαθήστε να το απλώσετε ξανά, έχοντας μια σωστότερη εικόνα. Πάρτε βαμβάκι και βουτήξτε το σε λοσιόν με οινόπνευμα, ώστε να αφαιρέσετε την επιπλέον ποσότητα. Κι αν αυτό δεν πετύχει, κάντε απολέπιση στην περιοχή και αμέσως ξεπλύνετε με νερό.

Καλοκαίρι – μαύρισμα: Αγκώνες και γόνατα, τα… must

Οι συγκεκριμένες περιοχές ζαρώνουν, οπότε προσέξτε πολύ πώς θα εφαρμόσετε το προϊόν. Τέλος, επιλέξτε μαλακά σφουγγαράκια. Τα μαλακά σφουγγάρια είναι πάντα καλύτερα όπως και το peeling με προϊόντα που δεν περιέχουν AHA. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε after sun με μικρές ποσότητες DHA σαν κανονική ενυδατική κρέμα. Και φυσικά, προτού αγοράσετε τα προϊόντα και ξεκινήσετε την παραπάνω διαδικασία, δοκιμάστε την παραλία αν γίνεται. Το φυσικό μαύρισμα είναι ό,τι καλύτερο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις