Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Καφέ της Χαράς: Η επιστροφή
«Καφέ της Χαράς», επιστρέφει. Είναι επίσημο!

Καφέ της Χαράς: Η επιστροφή

Καφέ της Χαράς: Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε την επιστροφή του «Καφέ της Χαράς»

Καφέ της Χαράς: Σχεδόν 14 χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου η αγαπημένη σειρά επιστρέφει. Πρόκειται για το «Καφέ της Χαράς», που από το 2003 μέχρι το 2006 καθήλωσε χιλιάδες τηλεθεατές στις οθόνες τους. Η σειρά προβλήθηκε σε τρεις κύκλους, που περιλάμβαναν 88 επεισόδια, όπου πρωταγωνίστησαν ο Χάρης Ρώμας και η Ρένια Λουϊζίδου. Από τότε έχει επαναπροβληθεί από τον σταθμό σε τεράστιο αριθμό επαναλήψεων. Συγκεκριμένα, τον δεύτερο μεγαλύτερο ανάμεσα σε όλες τις σειρές του ΑΝΤ1 μετά το «Κωνσταντίνου και Ελένης». Σκηνοθέτης της σειράς ήταν ο Κώστας Λυχναράς και το σενάριο έγραφαν οι Χάρης Ρώμας και Άννα Χατζησοφιά. Το σενάριο ήταν εν μέρει βασισμένο στην ταινία Chocolat του 2000.

Το «Καφέ της Χαράς», λοιπόν, επιστρέφει στον ΑΝΤ1 την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με νέα επεισόδια. Αναμένεται να εμφανιστούν όλοι οι πρωταγωνιστές, ξανά στους ρόλους που αγάπησε το κοινό.

Καφέ τη Χαράς: Η επίσημη ανακοίνωση και η έναρξη

Την ανακοίνωση έκανε ο Chief Content Officer του ΑΝΤ1 TV Τζώρτζης Ποφάντης στην επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του καναλιού για τους δημοσιογράφους. Αυτή που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί παρουσιάστηκε και η πρώτη φωτογραφία που μας προετοιμάζει για την επερχόμενη τέταρτη σεζόν της αγαπημένης κωμικής σειράς. Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε πως το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις