Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Face app: Η εφαρμογή που γίνεται “λόξα” – Πώς θα είναι οι επώνυμοι γερασμένοι
LIFESTYLE

Face app: Η εφαρμογή που γίνεται “λόξα” – Πώς θα είναι οι επώνυμοι γερασμένοι

Face app: Σίγουρα τις τελευταίες ημέρες έχετε παρατηρήσει ότι η αρχική σας στα sοcial media έχει γεμίσει με γερασμένα πρόσωπα. Το Faceapp έχει γίνει viral και όλοι ποστάρουν φωτογραφίες.

Face App: Το φίλτρο του Face App που προσθέτει πάνω σου πολλά χρόνια, δείχνοντας σε 70-80 χρονών, είναι ό,τι πιο viral κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες παγκοσμίως. Το viral application μεταξύ άλλων λειτουργιών, μπορεί να πάει το χρόνο μπροστά και να σας δείξει πώς θα είστε σε μερικά χρόνια από τώρα. Εάν έχετε, λοιπόν, απορία για το πώς θα είστε στα 60-70 έτη, κατεβάστε την εφαρμογή και απλά χαμογελάστε. Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό. Το Faceapp έχει κάνει πραγματικό χαμό στα social media και είναι το trendin app στον πλανήτη. Διεθνείς ιστοσελίδες έχουν γεράσει πρόωρα τραγουδιστές, ηθοποιούς και ποδοσφαιριστές.

Πολύς κόσμος το έχει δοκιμάσει, όπως και αρκετοί σταρ του αθλητισμού ανά τον κόσμο. Ένας εξ’αυτών ο Κέβιν Λοβ, ο οποίος έκανε ταξίδι στο «μέλλον» μέσω της εφαρμογής και έγινε… Γκρεγκ Πόποβιτς. Ο φόργουορντ των Κλίβελαντ Κάβαλιερς, μοιράστηκε μέσω Instagram το αποτέλεσμα του Face App και η ομοιότητα με τον προπονητή των Σαν Αντόνιο Σπερς είναι κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανής.Αν αναρωτιέστε, όμως, πως θα είναι οι Έλληνες σελέμπριτις το Faceapp έχει την απάντηση…

Face App: Κέβιν Λοβ

https://www.instagram.com/p/Bz-5XI1AFPK/?utm_source=ig_embed

Face App: Ελένη Μενεγάκη
Face App: Σκορδά
Face App: Νίκος Μουτσινάς
Face App: Κατερίνα Καινούργιου
Face App: Αθηνά Οικονομάκου
Face App: Γιάννης Αντετοκούνμπο
Face App: Γιώργος Αγγελόπουλος
Face App: Σάκης Τανιμανίδης
Face App: Χριστίνα Μπόμπα
Face App: Μαρία Κορινθίου

Face App: Με… γηρατειά ο Σπανούλης, γιόρτασε την παραμονή στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Βασίλη Σπανούλη, για την επέκταση του συμβολαίου του και η σύζυγος του ηγέτη των ερυθρόλευκων, Ολυμπία Χοψονίδου, χρησιμοποίησε το Face App, για να δείξει πως ο Kill Bill θα… γεράσει στους Πειραιώτες.  Ο Βασίλης Σπανούλης θα κλείσει έτσι δεκαετία στον Ολυμπιακό, κάτι που έδωσε… έμπνευση στη σύζυγο του, Ολυμπία Χοψονίδου. Θέλοντας να δείξει ότι ο Σπανούλης θα… γεράσει στον Ολυμπιακό, η Ολυμπία Χοψονίδου χρησιμοποίησε το Face App σε φωτογραφίες του συζύγου της.

Face App: Κατεβάστε το ΕΔΩ 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις