Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βόλος – έγκλημα: Με μαχαίρι σκότωσε τον φίλο του ενώ έτρωγαν
ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος – έγκλημα: Με μαχαίρι σκότωσε τον φίλο του ενώ έτρωγαν

Βόλος - έγκλημα: Ένας καβγάς κατέληξε σε άγριο φονικό στη Νέα Αγχίαλο, όταν δύο φίλοι την ώρα που έτρωγαν. τσακώθηκαν και ο ένας έβγαλε μαχαίρι.

Βόλος – έγκλημαΣε φονικό κατέληξε ένας καβγάς μεταξύ δύο ανδρών στη Ν. Αγχίαλο, όταν ο ένας εκ των δύο, έβγαλε μαχαίρι, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα τον φίλο του. Το βίαιο αυτό σκηνικό, διαδρατίστηκε μπροστά στα παιδιά του θύματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άνδρες βρίσκονταν στο σπίτι του δράστη και ενώ έτρωγαν και έπιναν, μάλωσαν για άγνωστη αιτία.

Με κομμένη την ανάσα παρακολούθησαν τα δυο ανήλικα παιδιά τον πατέρα τους να πέφτει αιμόφυρτος, χτυπημένος από το μαχαίρι του φίλου του με τον οποίο έτρωγαν και έπιναν μαζί. Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο Βόλου, όμως  εξέπνευσε στην διαδρομή. Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και κρατείται, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία.

Βόλος – έγκλημα: Με αγροτικό μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Ομοεθνείς των δύο συγγενών που αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί αμέσως φόρτωσαν τον μαχαιρωμένο άνδρα σε αγροτικό αυτοκίνητο και ξεκίνησαν για το Βόλο, προκειμένου να τον μεταφέρουν στο Νοσοκομείο, χωρίς να ενημερώσουν το ΕΚΑΒ. Τελικά είδαν ένα ασθενοφόρο επί των οδών Ιάσονος – Φιλελλήνων στο Βόλο, σταμάτησαν για να ανεβάσουν τον τραυματία που αιμορραγούσε στο ασθενοφόρο, ωστόσο διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρός. Η σορός του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου.

Βόλος – έγκλημα: Βγήκε στην αγορά μεθυσμένος

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης, μετά το φονικό και σε κατάσταση μέθης περπατούσε αμέριμνος στην αγορά της Ν. Αγχιάλου όπου τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο. Ο δράστης, αναφέρουν άνθρωποι που τον γνωρίζουν και στο παρελθόν είχε τραβήξει μαχαίρι σε καβγά με ομοεθνή του.

Νέα Αγχίαλος: Φωτογραφίες από το σημείο που έγινε το έγκλημα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις