Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ρομά Ναύπλιο: Άγριο ξύλο με μαχαίρια και καδρόνια έξω από το Εργατικό Κέντρο (pics – vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ρομά Ναύπλιο: Άγριο ξύλο με μαχαίρια και καδρόνια έξω από το Εργατικό Κέντρο (pics – vid)

Ρομά Ναύπλιο: Σκηνές πρωτοφανούς αγριότητας σημειώθηκαν μέρα - μεσημέρι στο Ναύπλιο, στο κέντρο της πόλης, καθώς ομάδες Ρομά συγκρούστηκαν έξω από το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου.

Ρομά Ναύπλιο: Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Τρίτης έξω από το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, με άγριο ξύλο και αίμα.  Κατά τη διάρκεια διαμοιρασμού τροφίμων της επισιτιστικής βοήθειας ΤΕΒΑ στο Ναύπλιο, Ρομά ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να βγουν μαχαίρια, καδρόνια και σιδερόβεργες. Γυναίκες και παιδιά άρχισαν να τρέχουν με τους τραυματίες να φορτώνονται σε ΙΧ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ναυπλίου. Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ραφαήλ Μπαρού είχε ζητηθεί προστασία από την αστυνομία η οποία ήρθε στο σημείο μετά τα επεισόδια και αναζητεί τους δράστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τα επεισόδια στο Εργατικό Κέντρο, ομάδα Ρομά κινήθηκε στην Επαρχιακή οδό Ναυπλίου Άργους όπου πυροβόλησαν αρκετές φορές πιθανόν για εκφοβισμό σε κατάστημα που διατηρεί άλλος Ρομά στο ύψος των Εργατικών Κατοικιών. Στα νοσοκομεία Ναυπλίου και Άργους νοσηλεύονται από δυο άτομα στο καθένα, τα οποία και θεωρούνται κρατούμενοι και φυλάσσονται από άνδρες της αστυνομίας.

Ρομά Ναύπλιο: Βίντεο και φωτογραφίες 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις